ΔΡΑΜΑ
Ο έβδομος σύντροφος
Ασπρόμαυρη σοβιετική δραματική ταινία που γυρίστηκε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, τα χρόνια μετά τη Ρωσική Επανάσταση του 1917.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 89'
Monopoli Team
09.09.2020
A
A
Υπόθεση
Ο στρατηγός Yevgeni Pavlovich Adamov ήταν δικηγόρος στο στρατό του Τζάρ και καθηγητής νομικής στη Στρατιωτική Ακαδημία πριν από τη Ρωσική Επανάσταση. Το φθινόπωρο του 1918 συνελήφθη με ψευδείς κατηγορίες και υπέστη την απώλεια όλης της περιουσίας και των τιμών του. Κατά τους ταραγμένους καιρούς της Επανάστασης κατάφερε να χρησιμοποιήσει όλη την εμπειρία και τον επαγγελματισμό του για να αποδείξει την αθωότητά του.
Λίγα λόγια για τη ταινίαΑσπρόμαυρη σοβιετική δραματική ταινία που γυρίστηκε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, τα χρόνια μετά τη Ρωσική Επανάσταση του 1917. Η ταινία σηματοδότησε το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ρώσου σκηνοθέτη Aleksei German, ο οποίος τη σκηνοθέτησε με τον Grigori Aronov. Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Μπόρις Λαβρένεφ.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τίτλος: The Seventh Companion/Sed'moy sputnik
Σκηνοθεσία: Αλεκσέι Τζερμάν, Γκριγκόρι Αρόνοβ
Σενάριο: Γιούρι Κλέπικοβ, Έντγκαρ Ντουμπρόβσκι
Παίζουν: Πιοτρ Τσέρνοβ, Βλαντιμίρ Οσένεβ, Αλεξάντρ Ανισίμοβ, Γκεόργκι Στιλ, Αντρέι Πόποβ
Διάρκεια: 89'
Χώρα: Σοβιετική Ένωση
Έτος: 1967
Διανομή: New Star
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Bella Ciao#37: Η διαχρονική γοητεία της Τόσκα
Hot or Not #197: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Χριστουγεννιάτικη γλυκιά “επιδρομή” σε ζαχαροπλαστεία της πόλης
Family Weekend: 12 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Οκτώ φιλανθρωπικά και φιλοζωικά bazaar για τις φετινές μας xmas αγορές
Στο μυαλό του Τσάρλι Κάουφμαν, η Τέχνη μοιάζει με την προσπάθεια να μην καταστρέψεις το όνειρο
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Για τον Τζώνυ Θεοδωρίδη, η τρίτη ηλικία έχει άγχη που δεν έχουμε δει ποτέ σοβαρά
Free City: Οι προτάσεις μας για να διασκεδάσεις δωρεάν αυτό το ΣΚ στην Αθήνα
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 13-14 Δεκεμβρίου