MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΙΔΑΜΕ

Η διαδικτυακή συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη μάς θύμισε πόσο ανάγκη έχουμε τα live

Παρακολουθήσαμε on demand τη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στο Θέατρο Βράχων και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας.

Μίλτος Πασχαλίδης, φωτογραφία: Γιάννης Μαργετουσάκης
Μίλτος Πασχαλίδης, φωτογραφία: Γιάννης Μαργετουσάκης
author-image Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Από την Κυριακή 18 Απριλίου έγινε διαθέσιμη on demand η μεγάλη συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στο Θέατρο Βράχων, που είχε πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Στη Σκιά Των Βράχων» το καλοκαίρι του 2018.

Όπως κάθε συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στο Θέατρο Βράχων, έτσι και αυτή ήταν sold-out. Μπορείτε λοιπόν να καταλάβετε τον ενθουσιασμό όλων εκείνων, που τότε δεν είχαν εξασφαλίσει εισιτήρια για αυτή τη συναυλία, και τώρα -σχεδόν τρία χρόνια αργότερα- έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν on demand σε υψηλή ανάλυση από την αρχή μέχρι το τέλος.

Όταν λοιπόν σου δίνεται άλλη μια ευκαιρία να απολαύσεις (ξανά ή για πρώτη φορά) τον Μίλτο Πασχαλίδη, δεν την αφήνεις να χαθεί -ειδικά τώρα που οι συναυλίες μάς λείπουν τόσο. Έτσι, συνδεθήκαμε στο viva.gr και παρακολουθήσαμε on demand μία από τις πιο απολαυστικές συναυλίες που έχουμε δει εδώ και καιρό. Και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης “τα είπε όλα”

Με το που ξεκινά η προβολή της συναυλίας, το πρώτο πράγμα που σου τραβά αμέσως την προσοχή είναι οι -πρωτόγνωρες πλέον- εικόνες μερικών εκατοντάδων ανθρώπων, που διασκεδάζουν με τη ψυχή τους χωρίς να ανησυχούν για μάσκες ή αποστάσεις -εικόνες που πλέον φαντάζουν πολύ μακρινές. Δεν προλαβαίνεις όμως να νιώσεις νοσταλγία, αφού ο Μίλτος Πασχαλίδης μπαίνει δυναμικά με μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και σε κάνει να τραγουδάς μαζί του.

Κάπως έτσι συνεχίστηκε όλη η υπόλοιπη συναυλία. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ερμήνευσε όλες τις επιτυχίες του, ενώ μάς χάρισε και μερικά “διαμαντάκια” που σπάνια ερμηνεύει στα live του.

Βέβαια δεν έλειψαν και τα -αγαπημένα μας- τραγούδια του Άλκη Αλκαίου, τα οποία περιμένουμε πάντα πώς και πώς σε κάθε συναυλία του, ενώ με αφορμή τον θάνατο του Τζίμη Πανούση -που είχε φύγει από τη ζωή πριν από λίγους μήνες- ερμήνευσε και τρία τραγούδια του “που δεν θα ξανακούσουμε ποτέ ζωντανά”, όπως είπε και ο Μίλτος. Ακόμα μία συγκινητική στιγμή ήταν και το “αφιέρωμα” στον Θάνο Μικρούτσικο, που τότε πάλευε με τον καρκίνο. Ο Μίλτος Πασχαλίδης είπε μερικά πολύ όμορφα λόγια για τον σπουδαίο μουσικό και συνέχισε ερμηνεύοντας μερικά από τα αριστουργήματα του.

Μία συναυλία που μάς θύμισε πόσο ανάγκη έχουμε τα live

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συναυλία -έστω και μέσα από μία οθόνη- δεν απογοήτευσε καθόλου. Ο Μίλτος Πασχαλίδης, με την αστείρευτη ενέργειά του, μάς κράτησε και τις 2,5 ώρες -όπως ακριβώς θα μάς είχε κρατήσει σε ένα live.

Όπως και στη συναυλία, έτσι και από το σπίτι, θα τραγουδήσεις δυνατά τα αγαπημένα σου τραγούδια, θα συγκινηθείς όταν παίξει τραγούδια που (νόμιζες πως) είχες ξεχάσει και θα ανατριχιάσεις στα επικά acapella του τραγουδιστή -άλλο ένα highlight της βραδιάς ήταν ο “Ερωτόκριτος” που ο μουσικός συνηθίζει να ερμηνεύει χωρίς μικρόφωνο. Περιττό να πούμε ότι παραμένει καθηλωτικό, όσες φορές και να το έχεις δει live.

Αυτό που θα κρατήσουμε, τέλος, από την συναυλία αυτή, είναι ότι μάς θύμισε τι θα πει “καλή συναυλία”, σε μία εποχή που τα ζωντανά θεάματα μάς έχουν λείψει όσο τίποτα.

Η βραδιά, που καταγράφηκε με έμπνευση και ταλέντο από τις κάμερες του Γιάννη Μαργετουσάκη και των συνεργατών του, είναι διαθέσιμη για on demand προβολές έως 3 Μαΐου, μέσω viva.gr, ώστε να την παρακολουθήσουν όσοι την έχασαν, αλλά και όσοι θέλουν να την ξαναζήσουν.

Περισσότερα από ΕΙΔΑΜΕ / Συναυλίες
VIMA_WEB3b