MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΣΩΠΑ

Ιωάννα Ασημακοπούλου: 10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την ηθοποιό

Από τον ρόλο της «Ζουζουνέλ» στο «Σόι σου» και μετά τον κόντρα ρόλο της Πέτρας στο «Πέτα την Φριτέζα», φέτος, στο πλευρό του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ως Μαίρη Κρητικού στην οικογενειακή κωμωδία του ANT1, «Η Φαμίλια». Ας γνωρίσουμε την Ιωάννα Ασημακοπούλου, λίγο καλύτερα.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Για πέντε ολόκληρες σεζόν την απολαμβάναμε στους δέκτες μας, στον ρόλο της ευαίσθητης και γλυκιάς Αντωνίας, ή αλλιώς «Ζουζουνέλ» όπως ήταν το χαϊδευτικό της, στην πετυχημένη σειρά του Alpha, «Το σόι σου». Αυτός ήταν και ο ρόλος που την έκανε περισσότερο γνωστή στο ευρύ κοινό, όμως η Ιωάννα έχει βρεθεί πολλές φορές στην τηλεόραση, σε αγαπημένες σειρές που ξεχώρισαν.

Ωστόσο θα συμφωνήσουμε πως οι οικογενειακές κωμωδίες από ό,τι φαίνεται της πάνε πολύ, αφού από την γλυκιά Αντωνία, με την οποία ταυτίζονταν πολλές νύφες που υποφέρουν από τις πεθερές τους, γίνεται φέτος η αγχώδης μαμά Μαίρη στη νέα σειρά του ANT1, «Η Φαμίλια». Στην πραγματική ζωή όμως ποια είναι στα αλήθεια η Ιωάννα Ασημακοπούλου;

View this post on Instagram

Γι’ αυτή την εξίσωση δεν χρειάζεται μαθηματικός αλλά… ψυχολόγος! Μια φαμίλια, που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη αλλά ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο, έρχεται απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, εκείνος, εκείνη και οι λοιποί συγγενείς θα ανάβουν το φυτίλι σε ένα εκρηκτικό μείγμα οικογενειακής τρέλας και γέλιου!

A post shared by Ioanna Asimakopoulou (@ioannaasimakopoulou) on

Ας την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα μέσα από 10 πολύ ενδιαφέροντα facts για εκείνη:

1. Γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου 1984 στην Αθήνα και μεγάλωσε συγκεκριμένα στο Ηράκλειο.

2. Τα περισσότερα καλοκαίρια της, ως παιδί, τα περνούσε στην Ναύπακτο, καθώς από εκεί κατάγονται οι γονείς της. Αυτό που θυμάται είναι τον χρόνο που περνούσε στη δημοτική βιβλιοθήκη της πόλης. Εκεί ήρθε σε επαφή και με τα πρώτα της θεατρικά κείμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑργύρης Πανταζάρας: 10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον ηθοποιό12.09.2018

3. Την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική την πήρε σε πολύ μικρή ηλικία. Σε μια παράσταση που είχε πάει να παρακολουθήσει με τους γονείς της, γύρισε στη μητέρα της και της ανακοίνωσε πώς όταν μεγαλώσει θα γίνει ηθοποιός.

4. Αποφοίτησε από την Ανώτερη Δραματική Σχολή του Γιώργου Κιμούλη το 2006 και από τότε ξεκίνησε την πορεία της ως ηθοποιός σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο.

View this post on Instagram

• be patient everything comes to you in the right moment • #life #laugh #moment #love photo by @gpvideoart

A post shared by Ioanna Asimakopoulou (@ioannaasimakopoulou) on

5. Την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση πραγματοποίησε μέσα από την σειρά εποχής του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον», στον ANT1, τη σεζόν 2007-2008. Εκεί υποδυόταν μια μαθήτρια, την Ελένη Σγουροπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαίρη Μηνά: Αν το κριτήριο είναι η χαρά, προς τα εκεί πηγαίνω12.09.2018

6. Το 2006 πραγματοποίησε και τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο, με την συμμετοχή της σε δύο παραγωγές, το «Straight Story» και την αμέσως επόμενη χρονιά στο «Μια μέλισσα τον Αύγουστο».

7. Αγαπά και την τηλεόραση και το θέατρο, ωστόσο έχει λίγη παραπάνω αδυναμία στο θέατρο.

8. Κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει με τίποτα στην τηλεόραση είναι να ασχοληθεί με τα ριάλιτι. Αν ωστόσο της πρότειναν κάποιο κόνσεπτ εκπομπής στην τηλεόραση που θα της ταίριαζε, δεν θα έλεγε όχι.

9. Από παραγωγές του εξωτερικού η σειρά που αγαπά και βρίσκει εξαιρετική είναι το «The Crown» στο Netflix.

10. Τα ταξίδια είναι η μεγαλύτερή της αγάπη, αλλά δεν έχει ταξιδέψει όσο πραγματικά θα ήθελε.

View this post on Instagram

• And still we know what matters most • #friendsarefamily #memories #smile #happiness #friendship #life

A post shared by Ioanna Asimakopoulou (@ioannaasimakopoulou) on

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η τηλεοπτική σειρά «Η Φαμίλια» προβάλλεται κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:00, στον ΑΝΤ1.
#HFamilia

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b