Ο Littlefinger του Game of Thrones στο sequel του ” Λαβύρινθου”
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ ταινία “Ο Λαβύρινθος” θα έχει, όπως ήταν αναμενόμενο, και sequel. Στη δεύτερη ταινία, που θα έχει τον τίτλο “The Maze Runner: Scorch Trials” θα υπάρχει κι ένας ηθοποιός πολύ γνώριμος στους θεατές του Game of Thrones.
Συγκεκριμένα, τον κακό στη νέα ταινία θα παίξει ο Aidan Gillen, γνωστός από το ρόλο του ως Petyr “Littlefinger” Baelish στη διάσημη σειρά φαντασίας.
“Ο Λαβύρινθος” είναι μια εφηβική περιπέτεια, στα πρότυπα του Hunger Games, αλλά με τελείως διαφορετική υπόθεση, είναι ο Λαβύρινθος. Όπως και το Hunger Games και αυτό βασίζεται σε μια λογοτεχνική τριλογία βιβλίων επιστημονικής φαντασίας, του συγγραφέα James Dashner. Η σκηνοθεσία της πρώτης ταινίας, αλλά και του sequel, ανήκει στον Wes Ball.
Η μυθοπλασία του έργου διαδραματίζεται σε έναν μελλοντικό κόσμο, όπου ο κεντρικό ήρωας, ο Τόμας ξυπνά με αμνησία σε μία άγνωστη κοινότητα με άλλους νεαρούς άνδρες, οι οποίοι είναι περικυκλωμένοι από έναν τεράστιο λαβύρινθο. Αφού συνειδητοποιούν ότι είναι όλοι τους παγιδευμένοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, όχι μόνο για να ξεφύγουν από το λαβύρινθο αλλά για να λύσουν το μυστήριο και να αποκαλύψουν ποιος και γιατί τους έφερε εκεί.