MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εκείνος + Εκείνος: Η διαχρονικότητα είναι το κλειδί και το μέτρο της επιτυχίας

Ο Νίκος Καλλίνης και ο Κώστας Λογοθετίδης, ή αλλιώς “Εκείνος + Εκείνος” επιστρέφουν στις ζωντανές εμφανίσεις και δηλώνουν “μάχιμοι και έτοιμοι γι’ αυτά που έρχονται”. Λίγο πριν τη μεγάλη τους συναυλία, το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας μας εξηγούν πως “Μετρούν με τέχνη τον καιρό”.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Απουσιάζαμε για ένα διάστημα, αλλά δεν είπαμε ποτέ το “αντίο”. Απλά σταματήσαμε για να πάρουμε μια βαθιά ανάσα. Κάποια στιγμή άλλαξαν οι προτεραιότητες στην ζωή μας κι έπρεπε να δώσουμε τον προσωπικό μας αγώνα και να δοκιμαστούμε και σε άλλα πόστα, πιο ζόρικα. Όλα καλά τωρα, πιάνουμε το νήμα από εκεί που το αφήσαμε και συνεχίζουμε. Είμαστε μάχιμοι και έτοιμοι για αυτά που έρχονται.

Το έναυσμα για να επιστρέψουμε δόθηκε με μια φράση του στιχουργού Κώστα Στάθη: «Μέτρα με τέχνη τον καιρό», που έγινε ο πυρήνας έμπνευσης για όλα τα τραγούδια που ακολούθησαν και αποτέλεσαν αυτό το άλμπουμ. Σε αυτό το όνειρο βρήκαμε στέγη εμείς και ο Παντελής Θαλασσινός, ο Βασίλης Καζούλλης, ο Πάνος Κατσιμίχας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Β.D Foxmoor (Active Member), με τους οποίους μοιραζόμαστε τα 7 από τα 12 συνολικά καινούργια τραγούδια. Tο μηνυμά του τίτλου είναι: Κοίτα τα σημεία των καιρών, βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα και ανεπηρέαστος από την προπαγάνδα, αποφάσισε ποιος είσαι, που πηγαίνεις και τί γυρεύεις! Και το πιο σημαντικό: Ονειρέψου! Κάνει τους (τάχα) δυνατούς να ανησυχούν!

Η δεκαετία του ’90, που ξεκινήσαμε εμείς, είναι η μέρα με την νύχτα με την σημερινή εποχή. Ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά, που έχουν να πούνε πράγματα, χρειάζεται πολύ κουπί μέχρι να βρεθεί ο τρόπος να επικοινωνήσουν τα τραγούδια τους. Η καλλιτεχνική επιτυχία και στο παρελθόν, αλλά και τώρα, μετριέται από την αντοχή που έχουν τα έργα αυτά στην πορεία του χρόνου. Η διαχρονικότητα είναι το κλειδί και το μέτρο της επιτυχίας.

ekeinos ekeinos 2


Τα τραγούδια του νέου δίσκου γράφτηκαν με έναν διαφορετικό τρόπο.
Πρώτα, γιατί έπρεπε όλα να έχουν ένα κοινό προσανατολισμό, όλα να υποστηρίζουν την κεντρική ιδεα του ”Μέτρα με τέχνη τον καιρό”. Και μετά να έχουν σχέση με τούς ερμηνευτές τους. Διανύσαμε την μισή απόσταση εμείς και την άλλη μισή οι αγαπημένοι μας φίλοι.Έτσι, συναντηθήκαμε και μοιραστήκαμε ένα καινούργιο και ανεξερεύνητο τοπίο. Είναι μεγάλη η χαρά και τιμή να μοιράζεσαι με αυτούς που αγαπάς και θαυμάζεις έναν κοινό τόπο, το τραγούδι!

Στην συναυλία μας, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, θα ακούσουμε τραγούδια από το νέο μας άλμπουμ “Μέτρα με τέχνη τον καιρό”, κάποια από τα παλαιότερα δικά μας, όπως επίσης και τραγούδια τον καλεσμένων μας, τα οποία αγαπάμε να λέμε κι εμείς στις συναυλίες μας. Εκείνο που θέλουμε πραγματικά είναι όλοι “Μαζί” να δώσουμε χρώμα, παλμό και νόημα σε αυτήν την βραδιά.

Μας αρέσει να ζούμε στο “Εδώ και Τώρα” και δεν ονειρευόμαστε το μέλλον. Θέλουμε να ζούμε την κάθε στιγμή με όλη της την ένταση. Φυσικά, βασικό συστατικό του “Εδώ και Τώρα” είναι το όνειρο. Το όνειρο σαν όχημα, μας ταξιδεύει όλα αυτά τα χρόνια. Τολμάμε ακόμα, να ονειρευόμαστε και να δημιουργούμε οι ίδιοι το παρόν μας.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/bp7YdBHSi2U” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b