MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

4 συμβουλές για να αυξήσεις τα επίπεδα της βιταμίνης D κατά τη διάρκεια του χειμώνα

Ενσωματώνοντας αυτές τις συμβουλές στη ρουτίνα σας, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την πρόσληψη βιταμίνης D, ακόμα και όταν τα χειμωνιάτικα σύννεφα προσπαθούν να κρύψουν τις ακτίνες του ήλιου.

Monopoli Team

Καθώς ο χειμώνας καλύπτει τον ουρανό με σύννεφα, η πρόκληση να απορροφηθεί η απαραίτητη βιταμίνη D από το ηλιακό φως γίνεται πιο έντονη. Ωστόσο, μην αφήσετε τον μουντό καιρό να μειώσει την πρόσληψη θρεπτικών συστατικών. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε αρκετά επίπεδα βιταμίνης D, ακόμη και στα συννεφιασμένα πρωινά του χειμώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΥπάρχει μυστικό ομορφιάς που χαρίζει πιο λαμπερά μαλλιά;12.09.2018

Συμβουλές για να αυξήσεις τα επίπεδα της βιταμίνης D κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Εκτεταμένες υπαίθριες βόλτες

Κάντε συνήθεια να κάνετε μεγαλύτερους περιπάτους στα διαλείμματα ή μετά τη δουλειά. Ακόμη και τις συννεφιασμένες μέρες, η έκθεση στο φυσικό φως μπορεί να συμβάλει στα επίπεδα της βιταμίνης D. Στοχεύστε για τουλάχιστον 20-30 λεπτά σε εξωτερικούς χώρους και προσπαθήστε να εκθέσετε το πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια σας για να μεγιστοποιήσετε την απορρόφηση του ηλιακού φωτός.

Επιλέξτε τη σωστή ώρα

Προγραμματίστε τις υπαίθριες δραστηριότητές σας κατά τις ώρες αιχμής του ήλιου, συνήθως γύρω στο μεσημέρι. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι ακτίνες του ήλιου είναι πιο άμεσες, αυξάνοντας τις πιθανότητες το δέρμα σας να συνθέσει βιταμίνη D παρά τον συννεφιασμένο καιρό.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b