MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Υπάρχει μυστικό ομορφιάς που χαρίζει πιο λαμπερά μαλλιά;

Αν θέλεις πιο δυνατά και λαμπερά μαλλιά, μπορείς να τα αποκτήσεις με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο!

Monopoli Team

Είναι πραγματικά εφικτό να αποκτήσεις πιο λαμπερά και με πλούσιο όγκο μαλλιά, όπως αυτά που ονειρεύεσαι. Και ο σύμμαχός σου είναι ένα συστατικό που πιθανότατα έχεις ήδη σε κάποιο ντουλάπι της κουζίνας σου: το μηλόξυδο. Στην πραγματικότητα, ξεβγάζοντας τα μαλλιά σου στο ντους με μηλόξυδο χαρίζεις στα μαλλιά σου ένα εκπληκτικό effect λάμψης.

Το καλοκαίρι, λόγω του συχνού μπάνιου στην θάλασσα ή την πισίνα και της καθημερινής έκθεσης στις ακτίνες UV, είναι λογικό να παρατηρείς ότι τα μαλλιά σου είναι πιο εύθραυστα και θαμπά σε σχέση με τον υπόλοιπο χρόνο. Έτσι, τους επόμενους μήνες αρχίζεις να γεμίζεις τα ράφια του μπάνιου σου με επανορθωτικές και θρεπτικές μάσκες, λαδάκια και σαμπουάν ενδυνάμωσης. Αναμφισβήτητα, όλα τους είναι εξαιρετικά προϊόντα για τη θρέψη των μαλλιών, ωστόσο υπάρχουν και πιο απλά συστατικά που μπορούν να κάνουν εξίσου καλή δουλειά στα μαλλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑArgan Oil: Ο «υγρός χρυσός» της περιποίησης μαλλιών12.09.2018

Το μηλόξυδο αποτελεί εγγύηση. Πρόκειται για το multitasking και χαμηλού κόστους προϊόν που λύνει αμέτρητα προβλήματα στην περιποίηση μαλλιών. Μετά την κανονική ρουτίνα που ακολουθείς στο ντους, χρησιμοποίησε μηλόξυδο για το τελικό ξέβγαλμα (ένα λεπτό διάρκεια εφαρμογής μία φορά την εβδομάδα είναι υπέρ-αρκετό) το οποίο σου επιτρέπει να καθαρίσεις το τριχωτό της κεφαλής από συσσωρεύσεις προϊόντων styling και ρύπων, για να αποτρέψεις την πιτυρίδα και να εξασφαλίσεις την επιθυμητή λάμψη στα μαλλιά.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr. 

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b