MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Holmes Place: Υποδέχονται τον Deepak Ashwani για μια μοναδική Active Wellness εμπειρία

Τα Holmes Place υποδέχονται τον καθοδηγητή και ιδρυτή του Forest Flavors & Koshaa, Deepak Ashwani, από την Ινδία, και σας προσκαλούν να ζήσετε μια μοναδική Active Wellness εμπειρία, με στόχο να βελτιώσετε, τόσο τη σωματική όσο και την πνευματική σας ευεξία.

Monopoli Team

Τα Holmes Place, η νο1 fitness & wellness αλυσίδα της χώρας, σε συνεργασία με το Angsana Corfu Resort & Spa, πρωτοπορούν για ακόμα μία φορά και υποδέχονται τον καθοδηγητή και ιδρυτή του Forest Flavors & Koshaa, Deepak Ashwani, από την Ινδία, προσκαλώντας σας να ζήσετε μια μοναδική Active Wellness εμπειρία με στόχο να βελτιώσετε, τόσο τη σωματική όσο και την πνευματική σας ευεξία.

Σε μια γεμάτη προκλήσεις και δοκιμασίες περίοδο και αναθεωρώντας πια όλα όσα θεωρούνται δεδομένα, η εταιρεία Holmes Place, πιστή στη φιλοσοφία μιας ολιστικής εμπειρίας ζωής, εισάγει σταδιακά το κοινό στην εποχή του Active Wellness lifestyle που περικλείει το: Physical Fitness, Mental Fitness και Emotional Fitness.

Στο πλαίσιο αυτό, τα Holmes Place, υποδέχονται τον Deepak Ashwani και την Sanya Popli που ανήκει στην ομάδα του, σε ένα πολυήμερο Retreat με ένα μεγάλο πλήθος από well-being δραστηριότητες γύρω από τη σωματική, ψυχική, κοινωνική και ερωτική ευεξία, το οποίο σας προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις αρχές και τις πρακτικές της Ινδικής φιλοσοφίας.

Το Retreat απευθύνεται σε όσους θέλουν να διατηρήσουν ή να βελτιώσουν την ευεξία τους μέσω της κίνησης, της εσωτερικής αναζήτησης, της αφύπνισης του εαυτού και της αυτογνωσίας, καθώς και σε όσους επιθυμούν να εμπνευστούν από κάτι νέο και καινοτόμο, ενώ πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν απαιτείται κάποια προηγούμενη εμπειρία ή γνώση. Στόχο αποτελεί η πρακτική βελτίωση της καθημερινότητας, η βελτίωση της διάθεσης μέσα από την κίνηση, τη γνώση, τη δημιουργία καινούργιων, πιο υγιεινών και ευχάριστων συνηθειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHellenides: Μια διαδικτυακή κοινότητα από γυναίκες για γυναίκες12.09.2018

Παράλληλα, κάποια από τα σημαντικότερα οφέλη του συγκεκριμένου Retreat, συνοψίζονται στα εξής:

• Ισορροπημένο νευρικό σύστημα και μειωμένη έκκριση ορμονών του στρες
• Ανεβασμένη διάθεση και ήρεμη ψυχική κατάσταση
• Περισσότερη έμπνευση που αποκτάται μέσα από συζητήσεις σε μια μικρή ομάδα, με άτομα που μοιράζονται ένα κοινό τρόπο σκέψης και έχουν παρόμοιο mindset.

Το πρόγραμμα στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί σε 2 από τα Holmes Place clubs (Αθήνα & Γλυφάδα), το Σαββατοκύριακο:

14 – 15 Οκτωβρίου: I am Joy

Ακόμη θα πραγματοποιηθούν πολλές ακόμη δραστηριότητες.

Στη συνέχεια, όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν το Angsana Corfu Resort & Spa, θα μπορέσουν να απολαύσουν 2 μοναδικά Σαββατοκύριακα:

20 – 22 Οκτωβρίου: Sacred Union Retreat
26 – 29 Οκτωβρίου: Abundant Life Celebration

Τα Retreats απευθύνονται σε όλους (μέλη και μη μέλη των Holmes Place). Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών, επικοινωνήστε με τις Receptions των Holmes Place Athens, τηλ. 2103259400 και Holmes Place Glyfada, τηλ. 2109690096 ή συμπληρώστε το ενδιαφέρον σας online εδώ.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b