MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

5 κορυφαία apps που κάνουν τη ζωή κάθε γυναίκας λίγο πιο εύκολη και οργανωμένη

Θέλουμε να κάνουμε τις ζωές των γυναικών λίγο πιο εύκολες και λίγο πιο ξέγνοιαστες. Και χωρίς τα κατάλληλα μέσα για το πετύχουμε αυτό, δεν γίνεται. Γι’ αυτό και σήμερα θα δούμε κάποια βασικά apps, τα οποία με ένα κλικ μπορείς να τα έχεις στο κινητό σου, και να σου υπενθυμίζουν όλα όσα ξεχνάς.

Monopoli Team

Άλλες φορές, μπορούν να σε κρατούν ασφαλή μέχρι να επιστρέψεις σπίτι. Ενώ άλλες φορές, μπορείς με τη βοήθεια τους να κανείς σωστή τι διαχείριση των χρημάτων σου και να αποκτήσεις, όσα πραγματικά ήθελες.

Η τεχνολογία δουλεύει για τις γυναίκες και εμείς σου μοιραζόμαστε, εφαρμογές που μας έχουν αλλάξει λίγο – πολύ την καθημερινότητά μας προς το καλύτερο.

Unearth

Πρόκειται για ένα app, το οποίο διαθέτει και site, και αφορά κυρίως γυναίκες που ταξιδεύουν solo ή με παρέα. Αν υπήρχε ο όρος «φεμινιστικός τουρισμός», θα τον αντιπροσώπευε τέλεια η συγκεκριμένη εφαρμογή, αφού μπορείς να βρεις από ασφαλή ξενοδοχεία για γυναίκες σε ξένες χώρες, μέχρι τα καλύτερα εστιατόρια ξανά με γυναίκες ιδιοκτήτριες, σε οποία χώρα και αν βρίσκεσαι. Οι γυναίκες που ταξιδεύουν και γράφουν στο Unearth έχουν έναν μόνο σκοπό: Να βρουν μαγαζιά, επιχειρήσεις εστίασης με γυναίκες ιδιοκτήτριες, μέρη με τουρισμό αφιερωμένο στις γυναίκες της εκάστοτε χώρας και να αναδείξουν κάθε πολιτισμό μέσα από μια φεμινιστική οπτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο dating αλλάζει: 5 νέες τάσεις που δείχνουν το μέλλον στις σχέσεις12.09.2018

Mint

Πάμε σε ένα άλλο topic, το οποίο πολλές μας δυσκολεύει. Και φυσικά αφορά τα οικονομικά. Αν δυσκολεύεσαι στη διαχείριση των χρημάτων σου, προτού ξεκινήσεις και πάλι τις άσκοπες αγορές που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά, γιατί δεν δοκιμάζεις το Mint; Πρόκειται για μια εφαρμογή, δημιουργημένη από ειδικούς στον χώρο της αποταμίευσης και της οικονομίας, οι οποίοι ανάλογα με τις πληροφορίες που τους δίνεις, σου προτείνουν και μια καλή διαχείριση στα χρήματα σου. Θέσε μηνιαίους στόχους και δες το απόθεμα σου να αυξάνεται, με λίγη απλά βοήθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b