MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Το dating αλλάζει: 5 νέες τάσεις που δείχνουν το μέλλον στις σχέσεις

Πώς εξελίσσεται το dating σε μια μετά – πανδημική εποχή, όπου dating apps και σχέσεις εξ’ αποστάσεως, γίνονται μια ακόμη επιλογή για περισσότερους.

Monopoli Team

Το dating, τα ραντεβού και οι σχέσεις θα αποτελούν ένα θέμα το οποίο πάντα θα μας ενδιαφέρει και θα μας απασχολεί. Πόσο μάλλον μόλις μπαίνεις στην single κατάσταση και νιώθεις έτοιμη να μπεις ξανά «στο παιχνίδι», τόσο θέλεις να είσαι ενημερωμένος για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Για το 2023 λοιπόν, ποιες είναι οι τάσεις, που έρχονται στο προσκήνιο και κάνουν όλο και περισσότερους να ενδίδουν σε αυτές;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPocketing: Η τάση στο dating που ίσως προκαλεί ανησυχία12.09.2018

Περισσότερες επανασυνδέσεις με πρώην

Ναι είναι γεγονός, πως όσο τα χρόνια περνούν, τόσο περισσότερο εκτιμάμε καταστάσεις του παρελθόντος. Ένας χωρισμός, έχει τους λόγους του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ορισμένα ζευγάρια δεν το ξαναπροσπαθούν ξεπερνώντας τα εμπόδια αυτά. Για παράδειγμα μπορεί να είχες βρει τον κατάλληλο άνθρωπο, αλλά να ήθελες να αφοσιωθείς σε άλλα πράγματα για εκείνη την περίοδο της ζωής σου, με αποτέλεσμα να απομακρυνθείτε και να μη συνεχιστεί η οποιαδήποτε σχέση σας. Πλέον όμως, νιώθεις πως εκείνος ο άνθρωπος είχε κάτι το ξεχωριστό για σένα και αναπολείς τις στιγμές μαζί του, παρά τα χρόνια που έχουν περάσει. Εφόσον λοιπόν οι καταστάσεις έχουν αλλάξει και τα δεδομένα είναι διαφορετικά, γιατί να μην το ξαναπροσπαθήσετε; Αρκετοί πάντως, το επιχειρούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 green flags που σας λένε ότι είστε σε μία πολύ καλή σχέση12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b