MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TIPS

5 τρόποι για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας

Tips σχετικά με την διατροφή, τον ύπνο και την άσκηση που θα μάς βοηθήσουν να ενισχύσουμε την υγεία και το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Monopoli Team

Όλοι γεννιόμαστε με ένα σύνολο γονιδίων – τα μισά από τη μαμά, τα μισά από τον μπαμπά – τα οποία επηρεάζουν την υγεία μας και τον κίνδυνο να αναπτύξουμε ορισμένες παθήσεις. Υπάρχουν επίσης και πολλοί περιβαλλοντικοί παράγοντες που είναι σε μεγάλο βαθμό πέρα ​​από τον έλεγχό μας και που μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην υγεία μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 3 βασικά βήματα για να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες12.09.2018

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα γονίδια ή η κοινωνική μας κατάσταση είναι η μοίρα μας όσον αφορά την υγεία. Αντ’ αυτούς με κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής μπόρούμε να δυναμώσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να έχουμε υγεία και ευεξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαρκίνος του μαστού: Ένας βασικός οδηγός12.09.2018

Παρακάτω θα δούμε πέντε αλληλένδετα σκέλη που τροφοδοτούν τη συνολική σωματική, ψυχική και ανοσοποιητική υγεία μας – καθένα από τα οποία υπάρχει σε συμπεριφορές ή συνήθειες που μπορούμε να αλλάξουμε: Διατροφή, ύπνος, σωματική δραστηριότητα, ψυχική ευεξία και εγκεφαλική δραστηριότητα, κοινωνική ζωή και άλλες ευθύνες υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b