MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τα 3 βασικά βήματα για να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες

Θέλετε να μάθετε πώς να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες; Όλα όσα θα δείτε παρακάτω θα σας φανούν χρήσιμα είτε θέλετε να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες, είτε εάν στόχος σας είναι να είστε ευτυχισμένοι στη ζωή σας αλλάζοντας την προς το καλύτερο.

Monopoli Team

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι οι συνήθειες είναι συνήθειες επειδή είναι αυθόρμητες και όχι αιτιολογημένες. Αυτό σημαίνει ότι o εγκέφαλός σας δεν χρειάζεται να το σκέφτεται, γιατί το κάνει αυτόματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 μύθοι για την υγιεινή διατροφή που πρέπει να σταματήσετε να πιστεύετε12.09.2018

Όταν αποφασίσετε να αλλάξετε τις συνήθειές σας, πρέπει να ενεργοποιήσετε το λογικό μέρος του εγκεφάλου σας , το οποίο πρώτα από όλα πρέπει να καταλάβει γιατί θέλετε να το κάνετε. Γι’ αυτό και είναι δύσκολο να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες.

Ο λογικός εγκέφαλος πρέπει να ξέρει γιατί θέλετε να το κάνετε και δεν αρκεί να καταλάβει μόνο ποια ακριβώς συνήθεια θέλετε να αλλάξετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες, πρέπει να καταλάβετε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ6 παραδείγματα διατροφικής κουλτούρας που είναι τοξικά12.09.2018
  • Ποια συνήθεια θέλετε πραγματικά να αλλάξετε (παράδειγμα: την ποσότητα των γλυκών που τρώτε μετά το γεύμα)
  • Ποιοι λόγοι σας οδηγούν στο να αποφασίσετε να αλλάξετε αυτή τη διατροφική συνήθεια (παράδειγμα: η κατανάλωση πολλών γλυκών μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα υγεία σας)

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Περισσότερα από Διατροφή
VIMA_WEB3b