MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΣΩΠΑ

Μελέτης Ηλίας: 10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον ηθοποιό

Για 5 συνεχόμενες σεζόν ο Μελέτης Ηλίας πρωταγωνίστησε ως Σάββας Τριανταφύλλου στην κωμική σειρά του Alpha «Το Σόι Σου». Φέτος, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Monopoli Team

Ο Μελέτης Ηλίας πρωταγωνίστησε για 5 συνεχόμενες σεζόν, από το 2014 μέχρι το 2019, στην κωμική σειρά του Alpha «Το Σόι Σου». Μπορεί μέσα από το ρόλο του Σάββα Τριανταφύλλου να έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό, ωστόσο ο ηθοποιός έχει διαγράψει σημαντική πορεία στο θέατρο, με πλήθος θεατρικών παραστάσεων. Έχει παίξει στην παράσταση «Αίας», στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στην παράσταση «Πέρσες», έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο στην παράσταση «Άννα Καρένινα» και με το Θέατρο Τέχνης στους «Αδελφούς Καραμάζοφ». Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του στην παράσταση «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» στο Θέατρο Παλλάς.

Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε έξι ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Φέτος, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη, στον ρόλο του Στέλιου Αντωνόπουλου.

Διαβάστε τα 10 πράγματα που μπορεί να μην γνωρίζατε για τον ηθοποιό:

1.Γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου του 1980 στην Αθήνα.

2. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν.

3. Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2007, όταν πρωταγωνίστησε στη σειρά εποχής «Το Δέκα», στο ρόλο του Γιώργου Λέφα, σε σκηνοθεσία Πηγής Δημητρακοπούλου.

4. Όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει αθλητικογράφος ή γιατρός.

5. Αν και σπούδασε λογιστική, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός μετά από μια θεατρική παράσταση που είδε. Πιο πριν δεν είχε ασχοληθεί ενεργά με το θέατρο.

6. Έχει διδάξει ως καθηγητής υποκριτικής αυτοσχεδιασμού στην Ανωτέρα δραματική σχολή Ίασμος.

7. Πολλοί μπερδεύουν ποιο είναι το μικρό όνομα του ηθοποιού. Σας το ξεκαθαρίζουμε και εμείς: “Μελέτης” το μικρό και “Ηλίας” το επίθετο. Παρ’ όλα αυτά δεν είναι λίγοι εκείνοι που του εύχονται… του Προφήτη Ηλία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑργύρης Πανταζάρας: 10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον ηθοποιό12.09.2018

8. Είναι παντρεμένος με τη Θέμιδα Βουτσινά και έχουν δύο παιδιά, την Κοραλένια και τον Δημήτρη.

9. Έχει δηλώσει ότι μια Κυριακή στο σπίτι με τα παιδιά είναι πολύ πιο κουραστική από ένα γύρισμα. Όμως, θα ήθελε να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί τους και να μην χάνει τις πιο σημαντικές στιγμές.

10. Έχει παραδεχτεί ότι όταν ξεκίνησε τα γυρίσματα στη σειρά «Το Σόι Σου» είχε πολύ άγχος, γιατί είχε απειρία με την κάμερα. Το ξεπέρασε με τη βοήθεια των συναδέλφων του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΙωάννα Ασημακοπούλου: 10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την ηθοποιό12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η τηλεοπτική σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b