Monopoli Team
02.05.2013
A
A
Η Αθηνά Χατζή έχει ήδη κάνει αρκετές ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει και σε πολλές ομαδικές ενώ ο Σπύρος Κομίνης έχει πραγματοποιήσει μόνο μια ατομική έκθεση στο παρελθόν.
Όπως αναφέρουν στο Δελτίο Τύπου “Τα έργα της Αθηνάς και του Σπύρου έρχονται από παλιότερες εποχές, της οικονομικής άνθησης, της μεζονέτας, της πισίνας και της ψευδαίσθησης του πλούτου και της ασφάλειας και φθάνουν στο σήμερα όπου όλα αυτά δεν είναι … τόσο δεδομένα. Ας πούμε ότι είναι μία ρετροσπεκτίβα (!!!) αφιερωμένη στην εποχή της πλαστής ευτυχίας. Τότε που όλοι απολάμβαναν το ελληνικό φως, το νερό και το τηλέφωνο.”
Chili Art Gallery, Δημοφώντος 13-15, Θησείο, T 210 7292564
17 Μαΐου – 1 Ιουνίου, Δευτέρα-Παρασκευή 10.30-19.30 και Σάββατο 11.00-15.00
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Αναπλάθοντας τη Μοίρα: Μια σύγχρονη έκθεση γλυπτικής φοιτητών της ΑΣΚΤ στο Εργαστήριο Γιάννη Παππά
- «Χρόνια πολλά, μαμά!»: Τα πιο ξεχωριστά δωράκια για τη γυναίκα που είναι πάντα εκεί
- Από το “άγαλμα” Heidi Klum μέχρι τη “Νίκη της Σαμοθράκης” Kendall Jenner: Οι εμφανίσεις του Met Gala 2026 που απέδειξαν ότι “η μόδα είναι τέχνη”
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Αναπλάθοντας τη Μοίρα: Μια σύγχρονη έκθεση γλυπτικής φοιτητών της ΑΣΚΤ στο Εργαστήριο Γιάννη Παππά
«Χρόνια πολλά, μαμά!»: Τα πιο ξεχωριστά δωράκια για τη γυναίκα που είναι πάντα εκεί
Από το “άγαλμα” Heidi Klum μέχρι τη “Νίκη της Σαμοθράκης” Kendall Jenner: Οι εμφανίσεις του Met Gala 2026 που απέδειξαν ότι “η μόδα είναι τέχνη”
Νέο επικό trailer για την “Οδύσσεια” του Κρίστοφερ Νόλαν (video)
«Βροχή» οι απολύσεις, λόγω τεχνητής νοημοσύνης στη Δύση – Δικαστική απόφαση – φάρος στην Κίνα
Ηλεκτρικά πατίνια: «Σαρωτικοί» έλεγχοι της Τροχαίας – Σκέψεις για αυστηρότερα μέτρα
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 5 Μαΐου
Παγκόσμια Ημέρα Άσθματος: Οι προκλήσεις, οι νέες θεραπείες και η καθημερινότητα των ασθενών
Συν & Πλην: «Άμλετ» στο Θέατρο Πορεία
Η Ενημέρωση σε Μετάβαση: Μεγάλο διεθνές συνέδριο στο Πάντειο για την ελευθερία του Τύπου, την πολιτική λογοδοσία, την παραπληροφόρηση στην εποχή του AI





