Ζωγραφική

MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
13
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  Ζωγραφική
  Το Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής του Φραγκίσκου Δουκάκη, με τίτλο «Η δική μου Ύδρα», μια αποτύπωση των διάφορων προσώπων του πανέμορφου νησιού μέσα από την προσωπική ματιά του καλλιτέχνη.
  01.08.2022
  Μια ισχυρή ανταφήγηση στις απεικονίσεις της γυναικείας μορφής παρουσιάζεται στην γκαλερί The Breeder μέσα από τη νέα ατομική έκθεση της Νιγηριανής καλλιτέχνιδος Deborah Segun, με τίτλο «You Keep Going Through It, I’m Just Coming Back From It».
  11.07.2022
  Το Ίδρυμα Θεοχαράκη παρουσιάζει την έκθεση «Σπύρος Παπαλουκάς – Ερευνητής του αινίγματος της ζωγραφικής», μια ανάδειξη της καλλιτεχνικής πορείας του σπουδαίου ζωγράφου μέσα από γνωστά και άγνωστα έργα του.
  11.07.2022
  Το Φουγάρο ξεκινά τον εορτασμό των 10 χρόνων λειτουργίας του, εγκαινιάζοντας δύο σημαντικές εικαστικές εκθέσεις: το «3» του Λευτέρη Ολύμπιου στο Fougaro Gallery και το «Endangered Portraits» της Brigitte Hofherr στο Fougaro Blue 2.
  08.06.2022
  Παραστατική ζωγραφική 64 σύγχρονων ελλήνων καλλιτεχνών παρουσιάζονται από το Σάββατο 28 Μαΐου και για ολόκληρο το καλοκαίρι στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων, τιμώντας τα 40 χρόνια δραστηριότητας των συλλεκτών Αντώνη και Άζιας Χατζηϊωάννου.
  19.05.2022
  Το Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού παρουσιάζει την έκθεση «John Craxton. Μια ελληνική ψυχή», ένα αφιέρωμα στον φιλέλληνα ζωγράφο που εξύμνησε τη ζωή, το φως και τα τοπία της Ελλάδας.
  13.04.2022