MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OMOΡΦΙΑ

Λεμφικό μασάζ προσώπου: Τo τελετουργικό ομορφιάς που λατρεύουν οι stars και τα τεράστια οφέλη του

Το λεμφικό μασάζ είναι ήδη γνωστό για τα οφέλη και την ευεξία που προσφέρει συνολικά στο σώμα και τον οργανισμό, ξέρεις όμως πώς να το κάνεις σωστά;

Monopoli Team

Σήκωσε το χέρι σου αν, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου, έχεις πειραματιστεί με κάποιο μυστικό ομορφιάς που έγινε δημοφιλές εξαιτίας της δημοσιοποίησής του μέσω κάποιας αγαπητής celebrity. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με το λεμφικό μασάζ για το πρόσωπο το οποίο έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των γυναικών που γοητεύονται από τον κόσμο της ομορφιάς και σπεύδουν να διαπιστώσουν τα οφέλη του.

Πώς να αποσυμφορήσεις το πρόσωπό σου με ένα μασάζ

Το λεμφικό μασάζ είναι ήδη γνωστό για τα οφέλη και την ευεξία που προσφέρει συνολικά στο σώμα και τον οργανισμό. Πρόκειται, ωστόσο, για μια τεχνική που μπορεί να πραγματοποιηθεί και στο πρόσωπο με τη βοήθεια των χεριών σου ή ενός ειδικού beauty tool, αποδίδοντας εξαιρετικά αποτελέσματα στην αποσυμφόρηση της περιοχής από την κατακράτηση υγρών, τόνωση της μικροκυκλοφορίας χαλάρωση των μυών του προσώπου, καθώς και μείωση του πρηξίματος και των σακούλων κάτω από τα μάτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕμμηνόπαυση: Οι καλύτερες θεραπείες για νεανικό και λαμπερό δέρμα12.09.2018

Οι απαραίτητητες κινήσεις για το πρόσωπο

Αφού καθαρίσεις και τονώσεις το δέρμα σου, ξεκίνησε απλώνοντας ένα λεπτό στρώμα ελαίου στο πρόσωπο – αυτή η πρακτική διευκολύνει τις κινήσεις που θα κάνεις με τη βοήθεια ενός εργαλείου ομορφιάς ή με τα χέρια μου , ανάλογα με τις ανάγκες ή τον διαθέσιμο χρόνο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr. 

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b