MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Γιατί να πεις “όχι” στην αποτοξίνωση μετά τις διακοπές και τι να κάνεις για να ξεφουσκώσεις

Αν νιώθετε πρήξιμο μετά τις διακοπές και αναζητάτε τον καλύτερο τρόπο αποτοξίνωσης… μην το κάνετε.

Monopoli Team

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί δεν χρειάζεται να κάνετε αποτοξίνωση μετά τις διακοπές και 5 απλές στρατηγικές για να ξεφουσκώσετε χωρίς ακρότητες.

Οι αποτοξινώσεις και οι καθαρισμοί έρχονται σε πολλές μορφές:

  • Αποτοξινώσεις με τσάι
  • Αποτοξίνωση με χυμούς
  • Σχήματα συμπληρωμάτων
  • Ακραίες διατροφικές αλλαγές
  • Καθαρισμός παχέος εντέρου (παρακαλώ μην το κάνετε αυτό)

Το σώμα σας διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα αποτοξίνωσης. Εάν έχετε ένα λειτουργικό συκώτι, ένα υγιές πεπτικό σύστημα, νεφρούς και πνεύμονες, το σώμα σας μπορεί να φιλτράρει τις τοξίνες και να ανακάμψει από την περιστασιακή υπερβολική τέρψη μια χαρά. Και αν δεν το κάνει τότε θα χρειαστείτε γιατρό το συντομότερο δυνατό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 λόγοι για να τρως περισσότερα ροδάκινα12.09.2018

Από την άλλη μεριά τα ακραία σχήματα αποτοξίνωσης ενέχουν πολλούς κινδύνους. Το να κόψετε χίλια διαφορετικά τρόφιμα μπορεί να σας παγιδεύσει σε έναν ατελείωτο κύκλο φαγητού και περιορισμού. Η πρόσληψη μόνο υγρών μπορεί να σας θέσει σε κίνδυνο για ανεπάρκεια θρεπτικών συστατικών. Και η λήψη τυχαίων συμπληρωμάτων μπορεί να ασκήσει επιπλέον πίεση στο σώμα σας. Αυτές οι τακτικές δεν είναι απλώς δαπανηρές και αναποτελεσματικές – μπορεί να είναι και επικίνδυνες.

5 ασφαλείς τρόποι για να ξεφουσκώσετε

Θέλω να σας βοηθήσω να νιώσετε καλύτερα και να βρείτε ανακούφιση από το φούσκωμα. Αλλά σας υπόσχομαι, η αποτοξίνωση δεν είναι η λύση. Εδώ είναι 5 ασφαλείς και αποτελεσματικοί τρόποι που θα σας βοηθήσουν να ξεφουσκώσετε γρήγορα.

Φάτε όταν πεινάτε

Επιστρέψτε στην κανονική σας διατροφική ρουτίνα το συντομότερο δυνατό. Αν πεινάτε το πρωί, τότε μην παραλείψετε το πρωινό. Αν λαχταράτε σνακ μεταξύ των γευμάτων, μην αντισταθείτε. Και αν θέλετε να ενσωματώσετε κάποια γλυκά στο διατροφικό σας πρόγραμμα, αυτό είναι κάτι παραπάνω από εντάξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρωινό skincare: Τα βήματα για να έχεις λαμπερή επιδερμίδα όλη τη μέρα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b