MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
EY ZHN

Πώς να αποτρέψεις τις καρδιαγγειακές παθήσεις με 6 απλές αλλαγές στη ζωή σου

Οι οδηγίες για τις καρδιαγγειακές παθήσεις που αφορούν τη διατροφή, την άσκηση και γενικά τον τρόπο ζωής, αλλάζουν συνεχώς. Επιπλέον, ιατρικές οργανώσεις και άλλες πηγές προσφέρουν μερικές φορές αντικρουόμενες συμβουλές. Άρα πώς θα μπορέσετε να αποτρέψετε τις καρδιαγγειακές παθήσεις;

Monopoli Team

Τούτου λεχθέντος, τα βασικά στοιχεία της πρόληψης ασθενειών στην πραγματικότητα δεν είναι περίπλοκα. Μια καλή πηγή είναι το USPSTF, η οποία βασίζεται στις συστάσεις για τη διατήρηση της υγείας στην αξιολόγηση της επιστημονικής βιβλιογραφίας στην οποία λειτουργούν πραγματικά η υγειονομική περίθαλψη, οι προληπτικοί έλεγχοι υγείας και οι κατευθυντήριες οδηγίες για την υγιεινή ζωή.

Σύμφωνα με το USPSTF, υπάρχουν επτά πράγματα που μπορεί να κάνει ο καθένας για να να αποτρέψει τις ασθένειες, να αυξήσει τη μακροζωία και να βελτιώσει τη συνολική σωματική, ψυχική και συναισθηματική ευεξία. Μπορεί ήδη να κάνετε ήδη μερικά από αυτά ή ακόμα και όλα, αλλά το πιθανότερο είναι ότι μπορείτε να βελτιωθείτε σε κάθε ένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς η διατροφή μπορεί να βοηθήσει στα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης;12.09.2018

Πραγματοποιήστε έλεγχο

Οι προληπτικοί έλεγχοι υγείας είναι εξετάσεις που χρησιμοποιούνται για την έγκαιρη αποκάλυψη της ασθένειας, πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα. Η έγκαιρη ανίχνευση ασθενειών όπως ο καρκίνος μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στη θεραπεία και ακόμη και στο προσδόκιμο ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ7 πιθανοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορείς να κοιμηθείς, παρά την κούραση12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b