MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

7 πιθανοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορείς να κοιμηθείς, παρά την κούραση

Δεν μπορείτε να κοιμηθείτε; Δείτε τι μπορεί να φταίει.

Monopoli Team

Όλοι έχουμε κάποια στιγμή βιώσει το παρακάτω: Είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, κοιτάτε το ταβάνι. Είναι σκοτεινά. Είναι ήσυχα. Και είστε ξύπνιοι. Καθώς οι σκέψεις τριγυρνούν στο κεφάλι σας, μπορεί να έρχεται επανειλημμένα μια: «Γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ;».

Δεν είστε οι μόνοι. Όταν πρόκειται για θέματα υγείας, η στέρηση ύπνου είναι πολύ πιο συχνή από ό,τι νομίζετε. Στην πραγματικότητα, το CDC ανέφερε ότι ένας στους τρεις Αμερικανούς ενήλικες δεν κοιμάται αρκετά. Φαίνεται ότι κάτι που θα έπρεπε να είναι τόσο φυσικό να κάνετε, τελικά μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι πραγματικά συμβαίνει όταν κοιμόμαστε πολύ;12.09.2018

Γιατί είναι τόσο σημαντικό να κοιμάστε αρκετά

Ο ύπνος είναι ένα από τα πιο υγιεινά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Ο ύπνος είναι ζωή. Είναι η μόνη στιγμή όπου τα κύτταρα του σώματός μας αναγεννώνται. Η ξεκούραση είναι θεραπευτική και απαραίτητη για να έχουμε υγιές σώμα, μυαλό και πνεύμα.

Και υπάρχουν πραγματικές συνέπειες -τόσο σωματικές όσο και ψυχικές -όταν δεν κοιμάστε αρκετά. Η στέρηση ύπνου έχει γίνει ένα ζήτημα δημόσιας υγείας για το απλό γεγονός ότι όταν στερείς το σώμα σου από τα οφέλη του ύπνου, μπορεί να επηρεάσει την ψυχική και σωματική σου υγεία με περισσότερους από έναν τρόπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ3 οφέλη που θα συμβούν στον οργανισμό σου, αν κόψεις το αλκοόλ για 30 ημέρες12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b