MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πώς η διατροφή μπορεί να βοηθήσει στα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης;

Μεταξύ των διαφόρων φαρμακευτικών και φυτικών θεραπειών για τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, σπάνια γίνεται αναφορά στις διατροφικές αλλαγές. Όμως η διατροφή μπορεί να προσφέρει μια ισχυρή λύση για τις γυναίκες που αγωνίζονται να κατανοήσουν αυτό το στάδιο της ζωής.

Monopoli Team

Ενώ υπάρχει πληθώρα συμβουλών για τη διαχείριση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης σε στο ιατρικό και φαρμακευτικό επίπεδο, πόσοι από εμάς αλλάζουμε τον τρόπο ζωής μας για να εξυπηρετήσουμε τη μετάβασή μας στην εμμηνόπαυση;

Μεταξύ των διαφόρων πτυχών της προαγωγής της υγείας και της προσαρμογής του τρόπου ζωής στην εμμηνόπαυση και την μετεμμηνοπαυσιακή περίοδο, οι διατροφικές συνήθειες είναι απαραίτητες γιατί αφορούν όλες τις γυναίκες και επίσης επηρεάζουν τόσο τη μακροζωία όσο και την ποιότητα ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ6 παραδείγματα διατροφικής κουλτούρας που είναι τοξικά12.09.2018

Καθώς η μετάβαση στην εμμηνόπαυση θεωρείται ολοένα και περισσότερο ως μια συστημική φλεγμονώδης φάση που μπορεί να επιφέρει αργότερα νευρογεννητικές και καρδιαγγειακές παθήσεις, όλοι οι δρόμοι για την υγεία των γυναικών στη μέση ηλικία οδηγούν στην προσέγγιση της Μεσογειακής Διατροφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοιες τροφές βοηθούν στην καταπολέμηση της κατάθλιψης;12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από Διατροφή
VIMA_WEB3b