MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Σου έχουμε την απάντηση στην ερώτηση «Τι θα βάλεις την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς;»

«Τι θα βάλεις την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς;» Αν δεν ξέρεις ακόμα, πάρε έμπνευση από την παρακάτω λίστα και καλή χρονιά!

Monopoli Team

Οι ερωτήσεις που είναι στα χείλη όλων μας αυτές τις ημέρες είναι δύο: Που θα πάμε την Παραμονή και τι θα φορέσουμε την Παραμονή. Στην πρώτη ερώτηση σου έχουμε αρκετές επιλογές, ώστε να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο. Στη δεύτερη ερώτηση όμως η απάντηση είναι λίγο πιο περίπλοκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι μεγαλύτερες τάσεις του 2023: Από τη μόδα και την ομορφιά μέχρι το sustainability12.09.2018

Πάντα τείνουμε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς να φοράμε τα «καλυτερότερά» μας ρούχα, για να μας βρει ο νέος χρόνος όπως ακριβώς και ο υπόλοιπος. Άλλοι θέλουμε να ντυθούμε καλά γιατί απλά θα βγούμε να το γιορτάσουμε και άλλοι για να κλέψουμε τις εντυπώσεις. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκουμε, είτε πάμε έξω σε κάποια uber παρτάρα, είτε σε κάποιο mainstream μπαράκι, είτε σε κάποια σπιτική μάζωξη, το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουμε να ντυθούμε όμορφα, εντυπωσιακά και γιορτινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFashion 2022: Οι πιο καλοντυμένοι celebrities της χρονιάς12.09.2018

Μπορούμε να πάρουμε έμπνευση από τις παρακάτω κυρίες για το NYE outfit μας, και ανάλογα με την προσωπικότητά μας και την τοποθεσία του party να αποφασίσουμε τι θα φορέσουμε επιτέλους.

Δείτε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b