MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι μεγαλύτερες τάσεις του 2023: Από τη μόδα και την ομορφιά μέχρι το sustainability

Από τη μόδα και την ομορφιά μέχρι την τεχνολογία και τη συνολική μας ευεξία.

Monopoli Team

Οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται και το 2023 θα υιοθετήσουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες. Το wellness, η μόδα, η ομορφιά, η τεχνολογία, το sex, το sustainability και η εργασία είναι μερικοί από τους τομείς που θα υιοθετήσουν μερικές από τις πιο ανατρεπτικές αλλά και αγαπημένες τάσεις και θα παγιωθούν στην καθημερινότητά μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ3 οφέλη που θα συμβούν στον οργανισμό σου, αν κόψεις το αλκοόλ για 30 ημέρες12.09.2018

Στιγμές απόλυτης ευεξίας, χρώματα που θα κυριαρχήσουν στη ντουλάπα μας και όροι που ακούμε για πρώτη φορά μπαίνουν δυναμικά στο λεξιλόγιο μας και καλωσορίζουν τη νέα χρονιά με άλλη νότα. Πολλές από τις παρακάτω τάσεις έρχονται για να μείνουν και να καθορίσουν την ύπαρξή μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSex trends: Οι 6 τάσεις που έρχονται το 2023 και υπόσχονται απόλαυση12.09.2018

Ακολουθούν οι κυριότερες:

Wellness Τrends

Αγαπάμε το wellness και μέσα από αυτό μάθαμε να βελτιώνουμε όλο και περισσότερο την ευεξία και την υγεία μας. Όσο πιο υγιής και δυνατή νιώθεις, τόσο καλύτερη θα γίνεσαι στη δουλειά σου, στις σχέσεις σου και κυρίως στη σχέση με τον εαυτό σου. Τα τελευταία χρόνια λοιπόν μαθαίνουμε να φροντίζουμε σωστά τον εαυτό μας, να τον ξεκουράζουμε όπως πρέπει και να γνωρίζουμε τα όρια μας. Μέσα στα trends της νέας χρονιάς, είναι τα εξής:

  • Phone Free Days

Μάθετε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b