MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΣΩΠΑ

Ορνέλα Λούτη: Ποια είναι η ηθοποιός που εισβάλλει στις «Άγριες Μέλισσες»;

Η Ορνέλα Λούτη είναι το νέο πρόσωπο που θα εισβάλλει στο Διαφάνι και στις «Άγριες Μέλισσες» στον ρόλο της Λέτας, ενός ρόλου – κλειδί για τις εξελίξεις της σειράς τη νέα χρονιά. Ας γνωρίσουμε την ηθοποιό λίγο καλύτερα.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Η Ορνέλα Λούτη είναι η ηθοποιός που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις νέες εξελίξεις της αγαπημένης σειράς του Ant1. Η Λέτα, την οποία θα υποδυθεί, είναι μία γυναίκα που γνωρίζει πολλά για το παρελθόν του Μάνου Βόσκαρη. Θα βοηθήσει η Λέτα την Ελένη στην απόδοση δικαιοσύνης; Θα το μάθουμε σύντομα… Για την ώρα ας γνωρίσουμε την ηθοποιό πίσω από τον ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝίκος Λεκάκης: 10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον ηθοποιό12.09.2018

1. Έχει καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, που είναι και ο αγαπημένος της προορισμός στην Ελλάδα.

2. Το όνομά της αποτελεί έμπνευση του πατέρα της, ο οποίος αποφάσισε να τη βαπτίσει Ορνέλα από τη διάσημη Ιταλίδα ηθοποιό Ορνέλα Μούτι, την οποία θαύμαζε. Μάλιστα, για να μπορέσει να βαπτιστεί με το καθολικό όνομα «Ορνέλα» ο πατέρας της πλήρωσε 5 χιλιάδες δραχμές!


3. Το 2007 αποφοίτησε από την Ανώτερη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη, ενώ είναι και πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστήμιου.

4. Η πρώτη της δουλειά στην τηλεόραση ήταν στη «10η εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου, ο οποίος ήταν και καθηγητής στη δραματική σχολή. Ακολούθησε η συμμετοχή της στα «Μαύρα Μεσάνυχτα», στις «Επτά θανάσιμες πεθερές» και σε άλλα.

5. Στο θέατρο έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις όπως το «Χορεύοντας στο σκοτάδι», «Που είναι η μάνα σου μωρή;», «Τα χρόνια του φιδιού» (Λιπεσάνορες), «Ελευθερώστε τη Θετική Ενέργεια», «Η καλύβα του μπαρμπα-Θωμά» και άλλες.

6. Τελευταία της δουλειά, πριν το κλείσιμο των θεάτρων, ήταν μαζί με τη Μαρία Κίτσου και τη Μαρία Καβογιάννη στο «Τρίτο στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή.

7. Αν δεν ήταν ηθοποιός, θα ήθελε να ήταν χειρουργός.

8. Εκτός από την υποκριτική, αγαπάει και το μπάσκετ. Έχει παίξει για 10 χρόνια στον Πρωτέα Βούλας, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Α2 με το Χαϊδάρι.

9. Αγαπάει πολύ τον χορό, τον αθλητισμό και το βάψιμο.

10. Στην Αθήνα της αρέσει πολύ να κάνει βόλτες στο Γκάζι, στο Θησείο, στου Ψυρρή και τη Γλυφάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑναστάσης Ροϊλός: Σημασία έχει τι θα κάνω μετά12.09.2018

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b