MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΣΩΠΑ

Νίκος Λεκάκης: 10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον ηθοποιό

Ο Νίκος Λεκάκης έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο, φέτος, στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Ωστόσο, οι θεατρόφιλοι μπορεί να τον γνωρίζουν ήδη από τις θεατρικές παραστάσεις, στις οποίες έχει συμμετάσχει. Ας τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Νίκος Λεκάκης
Monopoli Team

Ο Νίκος Λεκάκης είναι ένας νέος ηθοποιός, τον οποίο οι περισσότεροι γνωρίσαμε φέτος, μέσα από τον πρώτο του τηλεοπτικό ρόλο στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Εκεί ερμηνεύει τον Άγγελο Φαναριώτη, εγγονό του Νέστορα, ο οποίος είναι ο νέος χωροφύλακας στο Διαφάνι.

Όμως, εκτός από την τηλεόραση, έχει συμμετάσχει σε μια σειρά θεατρικών παραστάσεων: «Οπερέττα» (2017), «Hotel Éternité» (2020), «Η τραγωδία του βασιλιά Ριχάρδου Γ΄» (2019), «MayaBuff. Ένα ντελίριο του Μαγιακόφσκι» (2018), «Απλή μετάβαση» (2019), «Βέρθερος» (2016), «Δαιμονισμένοι» (2019), «Αυτή η Νύχτα Μένει» (2016).

Διαβάστε τα 10 πράγματα που μπορεί να μην γνωρίζατε για τον ηθοποιό:

1. Αποφοίτησε από τη Θεατρική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν το 2015.

2. Η συμπρωταγωνίστριά του στις «Άγριες Μέλισσες», Αλίκη Αλεξανδράκη, υπήρξε καθηγήτριά του στη δραματική σχολή.

Νίκος Λεκάκης

3. Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε τρεις θεατρικές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου: «Οπερέττα» (2017), «Απλή μετάβαση» (2019), «Hotel Éternité» (2020).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣπύρος Σταμούλης: 10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον ηθοποιό12.09.2018

4. Η κινητήρια δύναμή του είναι η οικογένειά του, οι φίλοι του, οι άνθρωποι που αγαπάει και τον αγαπούν, οι συνεργάτες με τους όποιους αξίζει να μιλάει και αυτοί που δε μιλάει πια, αλλά αξίζουν να τους θυμάται.

5. Αυτό που τον κάνει να θέλει να δημιουργεί κάθε μέρα είναι ο χρόνος, ο οποίος είναι, όπως λέει, ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε.

6. Στο θέατρο τον εξιτάρει περισσότερο η όρεξη και η ανάγκη των ανθρώπων να ανταλλάξουν ιδέες και να συνομιλήσουν, παίρνοντας θέση απέναντι σε θέματα συγκεκριμένης σημασίας για την εποχή τους.

7. Σε συνέντευξή του έχει παραδεχτεί πως έχει τύχει να δει παράσταση στην Επίδαυρο και να νιώσει κλειστοφοβία και παράσταση σε υπόγειο και να νιώσει πως βρίσκεται κάπου ανάμεσα στ’ άστρα.

8. Πιστεύει ότι η νέα γενιά ηθοποιών έρχεται στο προσκήνιο πολλά υποσχόμενη, με όνειρα και πάθος, έτοιμη να αλλάξει τα πράγματα.

9. Φέτος, πρωταγωνίστησε στην ταινία μικρού μήκους του Θανάση Τσιμπίνη, «Escaping the fragile planet».

10. Το 2015 συμμετείχε στο Φεστιβάλ νέων θεατρικών ομάδων Off-Off Athens, με την ομάδα Sunny-t, στη θεατρική παράσταση «Κυριακή κοντή γιορτή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιάννης Βασιλώττος: Ποιος είναι ο Μπάμπης από τις «Άγριες Μέλισσες»;12.09.2018

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b