MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΚΑΛΗ ΖΩΗ

Πώς η γυμναστική μπορεί να βοηθήσει μία γυναίκα να είναι καλύτερη μαμά

Δεν κάνει καλό μόνο στην υγεία και στη σιλουέτα. Η άσκηση μπορεί να βελτιώσει ακόμα και τον τρόπο που φερόμαστε στα παιδιά μας.

Monopoli Team

Πολλές μαμάδες νιώθουν ενοχές αν πρέπει να αφήσουν για λίγο το σπίτι και την οικογένειά τους προκειμένου να αφιερώσουν χρόνο στον εαυτό τους. Κι όμως, μία ώρα τρεις φορές την εβδομάδα που θα σας επιτρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της μητρότητας, θα ανεβάζει τους παλμούς της καρδιάς σας και θα σας φέρνει σε καλύτερη επαφή με το σώμα σας θα είναι ευεργετική, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για τα παιδιά σας, γιατί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 φορές που η τέχνη του δρόμου έδωσε ζωντάνια στην πόλη του Παρισιού12.09.2018

Δίνει την ευκαιρία για λίγο προσωπικό χρόνο

Η μητρότητα είναι δουλειά πλήρους απασχόλησης που δεν σταματάει ποτέ. Από το (πολύ) πρωί που ξυπνάνε τα παιδιά, μέχρι αργά το βράδυ όταν θα τελειώσει όλες τις δουλειές της ημέρας και θα προετοιμάσει και μερικές για την επόμενη, μια μαμά εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο! Και πολλές φορές ξεχνάει ότι πρέπει να φροντίσει και τον εαυτό της. Η γυμναστική είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να το κάνει!

Εκτονώνει την ένταση

Όλες αγαπάμε τα παιδιά μας. Υπάρχουν όμως στιγμές που απλά δεν αντέχουμε τις φωνές ή την ακαταστασία τους. Εκείνες τις στιγμές, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να πάμε για τρέξιμο, για ζούμπα ή για όποιο άλλο είδος γυμναστικής μας αρέσει. Θα επιστρέψουμε στο σπίτι πολύ πιο ήρεμες και ευχαριστημένες από τον εαυτό μας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέντε συμβουλές σε νέες μαμάδες για να «ξεκλέψουν» λίγα λεπτά ξεκούρασης12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b