MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Τι να φορέσω στο πρώτο ραντεβού; 4+1 outfits που σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση

4+1 ιδέες για outfits για το καλοκαιρινό σας πρώτο ραντεβού, ώστε να κάνετε σίγουρα καλή εντύπωση.

Monopoli Team

Έχετε γνωριστεί και ανυπομονείτε να βγείτε; Μόλις σας έστειλε μήνυμα για να κανονιστεί το πρώτο σας ραντεβού. Τρέχετε στην ντουλάπα σας ή καλείτε αμέσως την κολλητή σας για το τι πρέπει να φορέσετε. Μην ανησυχείτε. Εμείς σας έχουμε πέντε προτάσεις για outfits που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση!

#1 Το κλασσικό σας τζιν παντελόνι

Δεν χρειάζεται να καταβάλλετε υπερπροσπάθεια για να αρέσετε στο πρώτο σας ραντεβού, καθώς η υπερβολή μπορεί να φέρει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα και να σας κάνει λιγότερο ελκυστική. Ένα κλασσικό τζιν παντελόνι είναι μία safe, αλλά κομψή και όμορφη επιλογή. Αρκεί, βέβαια, να συνδυαστεί σωστά. Συνδυάστε το με ένα άσπρο πουκάμισο ή ένα τοπάκι που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους και επιλέξτε τα αγαπημένα σας χρυσά ή ασημένια αξεσουάρ. Το αγαπημένο σας φλατ πέδιλο θα ολοκληρώσει το λουκ!

#2 Η φλοράλ φούστα

Μία φλοράλ φούστα είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαιρινό πρώτο ραντεβού. Μην την συνδυάσετε όμως με κάτι εξίσου χρωματιστό και φλοράλ στο πάνω μέρος γιατί η τόση πληροφορία μπορεί να αποσυντονίσει τον συνοδό σας. Προτιμήστε ένα μονόχρωμο μπλουζάκι με τιράντες. Επιπλέον, φορέστε τους κρίκους σας και τα σνίκερς σας. Θα αισθάνεστε άνετα και δεν θα το μετανιώσετε.

#3 Ένα στενό μαύρο φόρεμα

Ένα φόρεμα – και μάλιστα μαύρο – είναι μία σίγουρη και επιβεβαιωμένα επιτυχημένη επιλογή. Συγκεκριμένα, προτιμήστε ένα μάξι στενό φόρεμα με τιράντες, που θα σας κάνει να φαίνεστε κομψή, σικ και θηλυκή. Συνδυάστε το με ένα πέδιλο της αρεσκείας σας και με όμορφα σκουλαρίκια.

#4 Η τζιν φούστα

Μία κομψή τζιν φούστα, μάξι ή μίνι, αποτελεί μια all time classic επιλογή. Μπορεί να φαίνεται απλή αλλά είναι μία σίγουρη επιλογή για πρώτο ραντεβού. Φορέστε την με ένα τοπάκι off-shoulder και είστε έτοιμη να τον εντυπωσιάσετε. Μπορείτε, επίσης, να βάλετε τα αγαπημένα σας κρεμαστά σκουλαρίκια και κάποια κομψά πέδιλα με λουράκια.

#5 Το αέρινο φόρεμα

Καλοκαίρι χωρίς αέρινο φόρεμα δε γίνεται. Ένα τέτοιο φόρεμα αποτελεί μία πολύ καλή ιδέα για ένα πρώτο ραντεβού. Φορέστε το με μία χοντρή ζώνη στην μέση για να αναδείξετε το σώμα σας. Επίσης, επιλέξτε όμορφα βραχιόλια και πέδιλα φλατ ή και πιο ψηλά, ανάλογα τις προτιμήσεις σας.

Έξτρα tips: Μη βαφτείτε υπερβολικά αλλά φροντίστε ν’ αναδείξετε τα φυσικά χαρακτηριστικά σας. Μην το παρακάνετε με το άρωμα, καθώς δεν θέλετε να τον πιάσει φτέρνισμα εκεί που απολαμβάνετε το ποτό σας. Κυρίως να είστε ο εαυτός σας και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι να βάλω απόψε; 5 προτάσεις για casual έξοδο κάτω από 30 ευρώ12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b