MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Τι να βάλω απόψε; 5 προτάσεις για casual έξοδο κάτω από 30 ευρώ

Πέντε προτάσεις για οικονομικά outfits, που θα σας κοστίσουν λιγότερο από 30 ευρώ και είναι ιδανικά για να βγείτε με την παρέα σας για κοκτέιλ.

Monopoli Team

Είναι απογευματάκι, είστε αρκετά κουρασμένες, αλλά το βράδυ έχετε κανονίσει να βγείτε με την παρέα σας. Ωστόσο και μόνο η σκέψη του τι θα φορέσετε πάλι σας κουράζει διπλά. Εμείς είμαστε εδώ για να σας βγάλουμε από αυτόν τον κόπο. Παρακάτω σας έχουμε ετοιμάσει 5 οικονομικά ντυσίματα για ένα χαλαρό κοκτέιλ που θα σας κοστίσουν λιγότερο από 30 ευρώ!

#1 Μίνι φορεματάκι

Το φορεματάκι θα το βρείτε στο ASOS. Κοστίζει μόνο 24,99€. Μπορείτε να το συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας σνίκερς για να νιώθετε άνετα.

2# Μίντι φόρεμα

Θα το βρείτε και αυτό στο ASOS στα 26,90€. Μπορείτε να το φορέσετε με τα σνίκερς σας ή με φλάτ πέδιλα και τα αγαπημένα σας κοσμήματα.

3# Μακριά στενή μαύρη φούστα με ένα τοπάκι

Η φούστα κοστίζει 20,99€, στο ASOS. Σας προτείνουμε να την συνδυάσετε με ένα λευκό ή χρωματιστό τοπάκι που έχετε στην ντουλάπα σας και μεγάλους κρίκους.

4# Το κλασικό μαύρο φόρεμα

Θα το βρείτε στο ASOS μόλις στα 9,99€. Σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με τις αγαπημένες σας πλατφόρμες ή κάποιο φλάτ πέδιλο.

#5 Σατέν τοπάκι με τζιν παντελόνι

Το σατέν αυτό τοπάκι το βρίσκετε στο ASOS στα 19,99€. Συνδυάστε το με ένα τζιν παντελόνι που έχετε ήδη στην ντουλάπα σας. Προτιμήστε μαύρο πέδιλο, φλάτ ή ψηλό.

Ό,τι από τα παραπάνω και να προτιμήσετε μην ξεχάσετε να φορέσετε το αγαπημένο σας κραγιόν και να χαρείτε κάθε στιγμή της εξόδου σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜην το πεις ούτε στη… νύφη: 6 οικονομικά φορέματα για καλοκαιρινούς γάμους12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b