MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΆ

To Drive-In σινεμά έρχεται και στον Δήμο Χαϊδαρίου εντελώς δωρεάν

Με την ταινία “Black Panther” θα κάνει πρεμιέρα το Drive-In σινεμά του δήμου Χαϊδαρίου.

Νέο drive in σινεμά και στο Χαϊδάρι!
Νέο drive in σινεμά και στο Χαϊδάρι!
Monopoli Team

Μετά τον Δήμο Γλυφάδας και το μυστηριώδες Άθενς Ντράιβ Ιν, ακόμα ένα drive-in σινεμά κάνει την εμφάνιση του στην Αθήνα. Αυτή τη φορά, ο Δήμος Χαϊδαρίου ανακοίνωσε την λειτουργία ενός drive-in κινηματογράφου, που θα είναι δωρεάν και ανοιχτό για όλους, τόσο για τους δημότες όσο και για κάθε πολίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθενς Ντράιβ-Ιν: Το πρώτο Drive In σινεμά στην Αθήνα είναι γεγονός!12.09.2018

Έχουμε ξαναμιλήσει για την “έκρηξη” των drive in κινηματογράφων στις ΗΠΑ και όλο τον κόσμο. Όλα δείχνουν ότι η πραγματικότητα του κορονοϊού και του social distancing έδωσε νέα πνοή στα Drive-In και στη χώρα μας. Είναι γεγονός ότι το σινεμά από το… αυτοκίνητο αποτελεί την τέλεια λύση για όσους θέλουν να απολαύσουν την αγαπημένη τους ταινία, χωρίς όμως να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία τους.

Το Drive in του Χαϊδαρίου κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουνίου, ώρα 21:00, με την ταινία “Μαύρος Πάνθηρας” (Black Panther). Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Marvel, που μάλιστα κέρδισε 3 Όσκαρ (Πρωτότυπης Μουσικής, Κοστουμιών, Καλλιτεχνικού Σχεδιασμού), ενώ ήταν υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Όσον αφορά το Drive-In της Γλυφάδας, αυτό θα προβάλλει τόσο κινηματογραφικές ταινίες, όσο και θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες. Η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του δήμου.

Για το “μυστηριώδες” Άθενς Ντράιβ Ιν αναμένουμε περαιτέρω πληροφορίες.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b