MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΆ

Αθενς Ντράιβ-Ιν: Το πρώτο Drive In σινεμά στην Αθήνα είναι γεγονός!

Όλα δείχνουν πως σε λίγες μέρες θα υποδεχτούμε το πρώτο Drive In σινεμά στην Αθήνα και ανυπομονούμε!

Η μόδα των Ντραιβ Ιν τώρα και στην Ελλάδα!
Monopoli Team

Δεν πέρασε ούτε μία εβδομάδα, από τότε που γράφαμε για την δυναμική επιστροφή του Drive In σινεμά σε όλο τον κόσμο και ήδη φαίνεται πώς το πρώτο Ντράιβ Ιν της Αθήνας είναι γεγονός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ επιστροφή του Drive In: Σινεμά και συναυλίες στην εποχή του social distancing12.09.2018

Όπως είχαμε πει, τα Ντράιβ Ιν σινεμά είχαν απολαύσει τρομερή δημοφιλία στις ΗΠΑ τα 50s και 60s. Στην Ελλάδα, όμως, άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους. Όταν τελικά άνοιξαν στη χώρα μας, είχαν ένα μάλλον.. καλτ στάτους, προβάλλοντας συνήθως B-Movies ή «ακατάλληλες» ταινίες.

Η πραγματικότητα του κορονοϊού και του social distancing, όμως, έδωσε νέα πνοή στα Drive-In. Πλέον αποτελούν την τέλεια λύση για όσους θέλουν να διασκεδάσουν, χωρίς όμως να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία τους.

Τα νέα για τους Αθηναίους, λοιπόν, είναι πολύ καλά, αφού το πρώτο “Άθενς Ντράιβ-Ιν” φαίνεται ότι θα ανοίξει την Δευτέρα 1 Ιουνίου, μαζί με τα θερινά σινεμά! Δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες προς το παρόν. Φαίνεται, όμως, πως σε 18 ημέρες θα μπορούμε να απολαύσουμε ταινίες από την ασφάλεια του αμαξιού μας!

"Στιγμιότυπο

Αν θέλετε να “ζήσετε πρώτοι την εμπειρία του Athens Drive-In Cinema”, τότε δεν έχετε παρά να εγγραφείτε με το e-mail σας στην ιστοσελίδα του Ντράιβ-Ιν, για να μάθετε κάθε νέα ενημέρωση.

Εμείς σίγουρα ανυπομονούμε για αυτή την νοσταλγική και παράλληλα ασφαλή εναλλακτική προοπτική! Μένει να μάθουμε την επίσημη ημερομηνία και τοποθεσία του νέου αυτού σινεμά της Αθήνας.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b