MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Drive In Θερινό Φεστιβάλ από το δήμο Γλυφάδας με δωρεάν είσοδο!

Ο δήμος Γλυφάδας διοργανώνει το πρώτο Ντράιβ Ιν Θερινό Φεστιβάλ. Αντί για εισιτήριο θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα.

Monopoli Team

Μόλις χτες έγινε γνωστό ότι το πρώτο Ντράιβ Ιν σινεμά της Αθήνας θα ανοίξει την Δευτέρα 1 Ιουνίου, μαζί με τα θερινά σινεμά της χώρας, και η χαρά μας ήταν απερίγραπτη.

Φαίνεται, ότι η επιστροφή της μόδας των Drive-In είναι πλέον γεγονός και στη χώρα μας! Και είναι λογικό, αφού στην εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης, αυτός θα είναι ίσως ο μόνος ασφαλής τρόπος να ψυχαγωγηθούμε εκτός σπιτιού.

Τώρα, λοιπόν, έρχεται και Θερινό Ντράιβ Ιν Φεστιβάλ, που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του δήμου: “Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν σταματούν στη Γλυφάδα το φετινό καλοκαίρι λόγω κορονοϊού”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθενς Ντράιβ-Ιν: Το πρώτο Drive In σινεμά στην Αθήνα είναι γεγονός!12.09.2018

Ενώ ο δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε: “Ετοιμάζουμε θερινό φεστιβάλ, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας. Σε χώρο ασφαλή και ελεγχόμενο. Στο Γκολφ Γλυφάδας, λοιπόν, αναβιώνουμε μια παλιά, παραδοσιακή «συνταγή»: Το drive in! Με τους θεατές μέσα στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, με αποστάσεις. Στη μοναδική όαση πρασίνου της Αττικής, σε ειδικό χώρο, χωρίς κανένα πρόβλημα για τη λειτουργία του γηπέδου και χωρίς καμία όχληση για τους περιοίκους, η νοσταλγία του drive in επιστρέφει».

Και προσθέτει: «Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές”. Και φυσικά το Ντράιβ Ιν δεν θα προσφέρει μόνο σινεμά, όπως έχουμε συνηθίσει. “Το καλοκαίρι φέτος στη Γλυφάδα θα έχει συναυλίες, σινεμά και θέατρο, με το drive in Φεστιβάλ του Δήμου μας. Αναμείνατε» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Εμείς σίγουρα ανυπομονούμε και ελπίζουμε να αναδυθούν περισσότερες εναλλακτικές μορφές ασφαλούς ψυχαγωγίας.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b