MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

5 κορυφαία live για αυτή την εβδομάδα

Οι συναυλίες που μπαίνουν στην ατζέντα μας την εβδομάδα 17 έως 21 Φεβρουαρίου 2020.

Οι Mystery Lights θα επισκεφτούν για πρώτη φορά τη χώρα μας την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου
Monopoli Team

Mystery Lights στο Gagarin

Mystery Lights στο Gagarin

Με την σφραγίδα της Daptone Records η νέα μπάντα από τη Νέα Υόρκη, οι εκρηκτικοί Mystery Lights έρχονται στην Αθήνα την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου έχοντας ήδη πάρει τον δρόμο που οδηγεί στη ροκενρόλ. Μαζί τους οι Αθηναίοι BUS The Unknown Secretary.
Πρεμιέρα: 19 Φεβρουαρίου
Που:
Gagarin 205
Πόσο:
Από 15-18€

Οι Belleville στο Faust

Οι Belleville στο Faust

Οι Belleville ξεκινούν το ταξίδι τους προσεγγίζοντας διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και ήχο. Από τα musicals στην Jazz και τα blues και από το τσίρκο στο swing, οι Belleville σας περιμένουν με τα καπέλα τα πούπουλα και τις πέρλες σας.
Πρεμιέρα: 19 Φεβρουαρίου
Που:
Faust
Πόσο:
6€

Grupo Omelenkó στο Faust

Grupo Omelenkó στο Faust

Κουβανέζικη βραδιά την Τσικνοπέμπτη με τους Grupo Omelenkó στο Faust. Μια κολεκτίβα Ελλήνων και Κουβανών μουσικών που παίζουν την παραδοσιακή μουσική της Κούβας. Μια σύμπραξη με μουσικές και τραγούδια Rumba & Afro, με κεντρική πρωταγωνίστρια την τραγουδίστρια της κρατικής σχολής της Κούβας Akemis Teran Carrera.
Πρεμιέρα: 20 Φεβρουαρίου
Που:
Faust
Πόσο:
Από 15-18€

Thodoris Kotsifas Group στο Jazzét Café

Thodoris Kotsifas Group στο Jazzét Café

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 22.30 ο εξαιρετικός κιθαρίστας και συνθέτης Θοδωρής Κότσυφας επιστρέφει στην σκηνή του Jazzét Café με καινούργιο σχήμα και με καινούργια μουσική που θα αποτελέσει μέρος της καινούργιας του δουλειάς.
Πρεμιέρα: 21 Φεβρουαρίου
Που:
Jazzét Café
Πόσο:
Από 6€

Οι Locomondo στο Κύτταρο

Μασκέ Πάρτι με τους Locomondo στο Κύτταρο

Απόκριες χωρίς «Loco Party» απλά δεν γίνεται. Έτσι, μετά τις ισάριθμες sold out εμφανίσεις τους τα τελευταία δυο χρόνια στο Κύτταρο η «συμμορία» επιστρέφει στον τόπο του …χαρτοπόλεμου με δυο back to back Μασκέ Πάρτι, ώστε να χωρέσουμε όλοι οι καλοί και κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά.Να μας παίρνει το μυαλό και την καρδιά και να μας μεταμφιέζει στον καλύτερο εαυτό μας σε μια μαγική Αποκριάτικη Αληθινή Γιορτή!
Πρεμιέρα: 21 Φεβρουαρίου
Που:
Κύτταρο Live
Πόσο:
10€

Περισσότερα από Art & Culture
VIMA_WEB3b