Κωμωδία
Πέμπτη & 12
Στην πρώτη του σεναριακή και σκηνοθετική δουλειά στην μεγάλη οθόνη, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ενσαρκώνει τον «Ευτύχη» που κρύβουμε όλοι μέσα μας: έναν λίγο άτυχο, λίγο αφελή, λίγο αδικημένο από τη ζωή που καταφέρνει παρόλη την ταλαιπωρία να βρει τελικά την ευτυχία εμμένοντας στο καλό. Οι γκάφες, οι ατυχίες, ακόμα και ο κίνδυνος, δεν καταφέρνουν να τον πτοήσουν γιατί στηρίζεται στις αγνές και αληθινές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω του.

Μαρίνα Πυλαρινού
22.12.2013
A
A
Ο Ευτύχης (Θανάσης Τσαλταμπάσης) είναι πραγματικά…άτυχος! Δεν του κάθεται τίποτα. Πάει για το καλό και πάντα, με έναν μαγικό τρόπο, βρίσκεται μπλεγμένος. Επιπροσθέτως δεν μπορεί να βρει γυναίκα και, όπως όλοι μας, δυσκολεύεται να βρει δουλειά. Μία ημέρα, πάνω στην απόγνωσή του, θα συναντήσει έναν άστεγο και θα ακολουθήσει τις συμβουλές του. Ως διά μαγείας θα βρει δουλειά η οποία όμως θα τον οδηγήσει πάνω στον… επικίνδυνα διαπλεκόμενο Δημοσθένη Χατζηνικολή (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), η γυναίκα του οποίου είναι πρώην συμμαθήτρια του Ευτύχη. Το ζευγάρι θα κάνει ένα πάρτυ για την κόρη του, και εκεί οι μάσκες θα πέσουν… για όλους!
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τίτλος: Πέμπτη & 12
Σκηνοθεσία: ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗΣ
Σενάριο: ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗΣ
Παίζουν: ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ , ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗΣ , ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΦΟΥ , ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΩΚΑΤΟΥΛΑΣ , ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ , ΔΑΝΑΗ ΚΛΕΙΩ ΟΘΩΝΑΙΟΥ , ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΙΤΗΣ , ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ , ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΑΝΟΣ , ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ , ΝΙΚΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ , ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ , ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΣΦΗΣ
Guests:
Μαρία Καβογιάννη, Σμαράγδα Καρύδη, Τάσος Γιαννόπουλος, Ναταλία Δραγούμη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Βάσω Λασκαράκη, Αντώνης Γούναρης, Κώστας Βουτσάς
Χώρα: Ελλάδα
Έτος: 2013
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μουσικό αντάμωμα και λαϊκό γλέντι στη Γλυφάδα με ελεύθερη είσοδο
Μάριος Φραγκούλης: “Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ένας από τους μεγάλους ήρωες της χώρας μας”
«Θα σκοτώσουμε όλη την οικογένειά σου»: Απειλητικά μηνύματα δέχτηκε η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια
Με ελληνική συμμετοχή και φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου της Φιλιππούπολης
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πωλείται το θρυλικό διαμέρισμα στη Στησιχόρου (vid)
Τεχνοχώρος Εργοτάξιον: Όσα θα δούμε τη νέα σεζόν 2025-2026
Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών
Ένας σύγχρονος “Κουρέας της Σεβίλλης” στο Θέατρο Πορεία
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα με αγαπημένα soundtracks στο Ηρώδειο
Χρυσηίδα Γκαγκούτη: H Μεγάλη Γοργόνα επιστρέφει για το πιο εκρηκτικό live της