MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι λες ρε παιδί μου; Έχει κυτταρίτιδα η Βανδή;

Τι κι αν κατέρρευσε ο δικομματισμός. Τι κι αν βγήκε δεύτερο κόμμα ο Τσίπρας. Τι κι αν είναι δύσκολο να σχηματισθεί κυβέρνηση. Όλα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στην μεγάλη ομολογία της Δέσποινας Βανδή ότι έχει… κυτταρίτιδα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Με αυτή της την παραδοχή η ντίβα του λαϊκοπόπ γίνεται ίσως η πρώτη Ελληνίδα της showbiz που αποκαλύπτει κάτι τέτοιο για το δέρμα της. Και φυσικά, το Star Channel το ανέδειξε σε μείζον θέμα, παραμονή των πιο ανατρεπτικών (για το “πιο κρίσιμων” που λέγανε τα Media, θα το δείξει η ιστορία) στην Ελλάδα.

Πάντως, ο Μαλέλης την βραδιά των εκλογών πήρε την κατάσταση επάνω του και έστησε κι αυτός πολιτικό πάνελ, για να αναλύσει τα αποτελέσματα, έστω κι αν το κανάλι του έχει ξεφύγει από το Infotainment και είναι σκέτο (enter)tainment. Προφανώς- με δεδομένο ότι ασφαλώς γνώριζε πως η κάλπη θα δώσει πρωτόγνωρα ποσοστά στα κόμματα- εκτίμησε ότι οι στιγμές θα είναι ιστορικές και ανέλαβε ο ίδιος τη διεύθυνση του πολιτικού πάνελ.

Αλλά, για να ξαναγυρίσουμε στο… μεγάλο θέμα, αυτό της κυτταρίτιδας της Βανδή- την οποία με τόσο θάρρος και τόσο αβίαστα παραδέχθηκε η τραγουδίστρια- πρέπει να πούμε ότι σε μία τηλεοπτική εποχή, μία εποχή εικόνων, όπου η ποπ κουλτούρα βασικά πουλάει ωραία σώματα μαζί με ανάλαφρα τραγουδάκια, το παράδοξο μετατρέπεται σε λογικό. Και το να λέει κάποια πως έχει κυτταρίτιδα είναι μεγάλο θέμα για ένα δελτίο ειδήσεων σε κανάλι μεγάλης θεαματικότητας.

Εξάλλου, οι διασημότητες στην Ελλάδα συνήθως υπερπροστατεύουν την εικόνα τους και φτάνουν μέχρις ενός ορίου στις αποκαλύψεις τους: να παραδεχθούν ότι έχουν κυτταρίτιδα, άντε και κάνα δυο κιλά παραπάνω. Σπανίως προχωρούν σε πολύ πιπεράτες αποκαλύψεις, όπως κάνουν για παράδειγμα οι  celebrities στις ΗΠΑ. Δεν έχουν τα ελληνικά κουτσομπολίστικά media να παίξουν και κάτι πολύ πιο αποκαλυπτικό.

Γιώργος Σμυρνής


Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Αφιέρωμα
Η Λένα Δροσάκη κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με μια κατάδυση στην ουσία της ανθρώπινης επαφής
Art & Culture
Η θρυλική ιστορία του MTV – Ένα τελευταίο αντίο στο πιο επιδραστικό μουσικό κανάλι
Επίκαιρα
Ευρωκοινοβούλιο: Πράσινο φως στην απαγόρευση πρόσβασης στο διαδίκτυο σε παιδιά
Art & Culture
Για τον Τόμας Οστερμάιερ, “Ο Εχθρός του Λαού” μιλά για όσα θέτουν την αλήθεια σε κίνδυνο
Επίκαιρα
MTV: Τίτλοι τέλους για το θρυλικό μουσικό κανάλι
Art & Culture
Πόσο βιώσιμο είναι το ελληνικό κινηματογραφικό οικοσύστημα;
Art & Culture
«Mέχρι να σβήσουν τ’ άστρα» στο θέατρο Χώρα - Τσέχωφ στην αγγλική επαρχία
Art & Culture
Αντώνης Μπενάκης: Ένα συλλεκτικό λεύκωμα, οι ιστορίες του και οι περιπέτειές του
Art & Culture
Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος διδάσκεται από “Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού”
Art & Culture
"Οι Ερωτευμένοι" του Σαμ Σέπαρντ στο Bios (video)
Επίκαιρα
Απεργία 14ης Οκτωβρίου: Πώς κινούνται τα μέσα μεταφοράς
Επίκαιρα
Έκλεισε το βιβλιοπωλείο «Επί λέξει»