Πίτες 2011
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΓια εικοστή έβδομη συνεχή χρονιά, η Αίθουσα Τέχνης ΑΓΚΑΘΙ και ο Γιώργος Καρτάλος, όπως κάθε Γενάρη, οργανώνουν και παρουσιάζουν την ομαδική έκθεση με έργα συνεργατών της γκαλερί.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΗ έκθεση περιλαμβάνει από τρία έως πέντε έργα κάθε καλλιτέχνη, μικρά και μεγάλα, όλα λάδια και όλα καινούργιες τους δουλειές.
Νεκρές φύσεις του Αντώνη Απέργη, ανθρωποκεντρικά του Χρήστου Καρά, γυναίκες του Δημήτρη Μυταρά, τοπία με πέτρες του Σωτήρη Σόρογκα, εκρηκτικά χρώματα σε ουτοπικά τοπία του Κωστή Γεωργίου καθώς και ένα έργο του Αλέκου Φασιανού.
Παράλληλα, στα εγκαίνια, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, θα κοπούν έξι πίτες για το καλό του χρόνου. Κάθε φλουρί αντιστοιχεί σε ένα σπάνιο χαρακτικό ενός εκ των έξι καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην έκθεση.
Συμμετέχουν με τα έργα τους οι: Αντώνης Απέργης, Κωστής Γεωργίου, Χρήστος Καράς, Δημήτρης Μυταράς, Σωτήρης Σόρογκας, Αλέκος Φασιανός.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google