MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΙΝΕΜΑ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ X
ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΙΝΙΑΣ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑΙΝΙΑ X
Chungking Express
Dolly
Dust to Dust
Father Mother Sister Brother
GOAT: Ο δρόμος προς την κορυφή (μεταγλωττισμένη)
Gorgona
Hokum
I was a stranger
Kuhle Wampe-Σε ποιον ανήκει ο κόσμος?
La dolce vita
Madonnas
Michael
Pillion
Primavera
Queer Movie Nights 2024
Sirât
The Drama
The Super Mario Galaxy: Η ταινία (μεταγλωττισμένη)
The Super Mario Galaxy: Η ταινία (με υπότιτλους)
Vampyr
Ένα απλό ατύχημα
Αμνετ
Ανοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας… και Ανοιξη
Αποστολή χαίρε Μαρία
Από το σούρουπο ως την αυγή
Βίλμα: Το τελευταίο αντίο
Γυναίκες έξω
Διπλόδοκος, το δεινοσαυράκι (μεταγλωττισμένη)
Δυστυχώς βρίζω
Δυτικό μέτωπο
Δύο εισαγγελείς
Είμαι η Κούβα
Εθνικός θησαυρός
Ενα τελευταίο για τον δρόμο
Επιστροφή στην πατρίδα
Ζούσε τη ζωή της
Η Έλι και η παρέα των φαντασμάτων (μεταγλώττισμένη)
Η θάλασσα τον χειμώνα
Η καρδιά του ταύρου
Η μικρή Αμελί (μεταγλωτισμένη)
Η μούμια από τον Λι Κρόνιν
Η οικογένεια Ντινοσάουρους (μεταγλωττισμένη)
Η πόλη του Θεού
Η όπερα της πεντάρας
Καποδίστριας
Κος κανένας εναντίον Πούτιν
Λευκά όρη
Λυκόφως
Μακρία
Μαρσουπιλαμί (μεταγλωττισμένη)
Μια μάχη μετά την άλλη
Ο αρχηγός
Ο διάβολος φοράει Prada 2
Οδός Μάλαγα
Οι Δοκιμάστριες
Ομάχα
Ο μυστικός πράκτορας
Ο σερίφης
Περασμένες ζωές
Περσέπολις
Πριν την επανάσταση
Σπασμένη φλέβα
Στην αγκαλιά του δέντρου
Στη σκιά της πορτοκαλιάς
Στον κόσμο των ζώων (μεταγλωττισμένη)
Συναισθηματική αξία
Συντροφικότητα
Τελευταία κλήση
Το καταφύγιο στην Ομόνοια
Το μεγαλείο
Το χρώμα του ροδιού
Τρίχες κατσαρές (μεταγλωττισμένη)
Φάννυ και Αλέξανδρος
Φτηνά τσιγάρα
Χωρίς προηγούμενο ραντεβού
ΜΟΥΣΙΚΗ

Εμείς: Μια ταινία για τον Bloody Hawk

Η ιστορία του ράπερ από τη Ξάνθη, Bloody Hawk, μέσα από το προσεγμένο ντοκιμαντέρ των Κοτιώνη – Πλακιά, που καταφέρνουν να κρατήσουν απόσταση από το ίνδαλμά τους.

stars-fullstars-fullstars-fullstars-emptystars-empty
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 101'
author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Λίγο πριν την πρεμιέρα του “ΕΜΕΙΣ- Μια ταινία για τον Bloody Hawk”, το WHAT’S UP είχε δώσει στη δημοσιότητα μια πρώτη γεύση από την ταινία που είναι αφιερωμένη στον δημοφιλή ράπερ, στη δημιουργία του “Φθηνά Tricks 2” και στο “Bloody Hawk Tour 2024 powered by WHAT’S UP”.

Αυτή η ιδιαίτερη πρώτη ματιά στο «ΕΜΕΙΣ», εμπλουτισμένη με αποκλειστικά στιγμιότυπα – πολλά απ’ τα οποία δεν υπάρχουν στην ταινία – ενέτειναν την ανυπομονησία των fans, οι οποίοι από σήμερα 10/04 θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ταινία για τον δημοφιλή ράπερ στους κινηματογράφους.

Υπόθεση

Οι λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό της μεγάλης καλοκαιρινής περιοδείας που ξεκίνησε από την Αθήνα και ολοκληρώθηκε στη γενέτειρα του Bloody Hawk, την Ξάνθη, συνδυάζονται με ερασιτεχνικό υλικό από την παιδική ηλικία και την εφηβεία του Νικόλα Κίτσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜία πρώτη γεύση από το επικό “ΕΜΕΙΣ” – Την πολυαναμενόμενη ταινία για τη ζωή του Bloody Hawk12.09.2018

Καθόλου φθηνά tricks

Έχει πέραση ο Bloody Hawk κι όχι άδικα. Στίχοι ζόρικοι και φτιαγμένοι από την σκέψη της αμφιβολίας συνδέονται άλλοτε με ένα τρυφερό λυρισμό κι άλλοτε με σκληρά τσιτάτα που αναζητούν τους κατάλληλους αποδέκτες. Οι ντοκιμαντερίστες Στέλιος Κοτιώνης και Ορέστης Πλακιάς ξεκινούν από τη βάση της τελευταίας πετυχημένης περιοδείας του ράπερ και εμβόλιμα προσφέρουν ιστορίες, μαρτυρίες αλλά και αρχειακό υλικό από την παιδική και εφηβική ηλικία του ανήσυχου Νικόλα Κίτσου που ακόμη δεν είχε βρει το μουσικό alter ego του.

Ειλικρινές και με την σωστή απόσταση πορτρέτο του έλληνα ράπερ αλλά και μια διεξοδική μελέτη πάνω στην απήχηση της μουσικής του στις νέες κυρίως γενιές. Πετυχημένη και η αποτύπωση από τα γεμάτα ενέργεια live του Blooydy Hawk, ενώ στο ντοκιμαντέρ μιλούν για εκείνον φίλοι, γονείς και συνεργάτες. Σε κάποια στιγμιότυπα, μάλιστα, εμφανίζονται και άλλα γνωστά ονόματα της εγχώριας ραπ που δίνουν την δική τους ερμηνεία για το φαινόμενο «Bloody Hawk».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBloody Hawk: «Γράφουμε ιστορία» – Όσα συνέβησαν στην avant premiere του «ΕΜΕΙΣ»12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τίτλος: Εμείς - Μια ταινία για τον Bloody Hawk
Σκηνοθεσία: Ορέστης Πλακιάς, Στέλιος Κοτιόνης
Σενάριο: Κωστής Θεοδοσόπουλος, Φαίδρα Βόκαλη


Διάρκεια: 101'
Χώρα: Ελλάδα
Έτος: 520202

Rating: 3
Διανομή: Tanweer
Περισσότερα από CINEMA