MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

4 τρόποι που τα ρούχα σου φτιάχνουν τη διάθεση και σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση

Τα ρούχα μπορούν να κάνουν θαύματα τελικά;

Instagram/tinvcb
Monopoli Team

Τα ρούχα είναι μια καθημερινή ανάγκη. Είναι μια βιολογική ανάγκη την οποία εμείς την εξελίξαμε και την στρέψαμε προς όφελός μας, αλλά και εναντίον μας. Τα ρούχα μπορούν να γίνουν ο πιο άμεσος δρόμος για να δείξουμε στους υπόλοιπους ανθρώπους την προσωπικότητά μας και τις αντιλήψεις μας, ενώ από την άλλη μπορούν εύκολα να μας στιγματίσουν και να μας βάλουν μια ταμπέλα, την οποία δεν επιλέξαμε εμείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑναβάθμισε το ανοιξιάτικο look σου με αυτά τα 4 αξεσουάρ12.09.2018

Ας κάνουμε φόκους όμως στα θετικά. Τα ρούχα είναι εδώ για εμάς, για τη δική μας εξυπηρέτηση και χαρά. Μπορούμε να πειραματιζόμαστε, να διασκεδάζουμε, να ονειρευόμαστε και όλα αυτά μέσα από μερικά κομμάτια ύφασμα. Αυτά τα κομμάτια λοιπόν μήπως μπορούν να κάνουν κάτι και για την αυτοπεποίθησή μας;

Ντύσου για τον εαυτό που φαντάζεσαι

Οι ενδυματολογικές σου επιλογές στηρίζονται επί το πλείστον στην ατζέντα της μέρας σου. Είτε έχεις να πας στο γραφείο και μετά για ποτό, είτε έχεις να πας μια μονοήμερη εκδρομή στο βουνό, είτε ταξιδεύεις με αεροπλάνο, δημιούργησε ένα look σύμφωνα με την εντύπωση που θέλεις να προβάλεις για τον εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b