MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Sunshine Guilt: Αυτό που δεν μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι την άνοιξη, έχει όνομα – Πώς να το αντιμετωπίσεις

Αδυνατείς να σηκωθείς από το κρεβάτι σου και να είσαι σε happy mood, ενώ ο ηλιόλουστος καιρός το επιβάλλει; Είμαστε πολλοί και το επιβεβαιώνει το νέο trend στο Tik Tok, «Sunshine Guilt».

Monopoli Team

Ας πάρουμε ως δεδομένο ότι ζούμε στην Ελλάδα, μία από τις πιο ηλιόλουστες χώρες του πλανήτη, αφού ακόμα και τη χειμερινή περίοδο ο ήλιος είναι εκεί ψηλά και μας υπενθυμίζει ότι υπάρχει λόγος να χαμογελάμε. Λίγο πριν υποδεχτούμε τον Απρίλιο και μπούμε επισήμως στην «καρδιά» της άνοιξης, που η μέρα μεγαλώνει και η φύση «γιορτάζει», θα θίξουμε ένα θέμα που σίγουρα σε αφορά, καθώς όλοι – κι αν όχι όλοι οι περισσότεροι – έχουμε έρθει αντιμέτωποι με αυτό το συναίσθημα.

Μπορεί για την πλειονότητα οι ηλιόλουστες ημέρες να αποτελούν το απαραίτητο σήμα για να βγουν από το σπίτι και να αδράξουν την ημέρα, όμως αν δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, μην νιώθεις ενοχές. Υπάρχει εξήγηση και είναι επιστημονική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠόσο ευτυχισμένοι είμαστε πραγματικά; 8 βιβλία μάς βοηθούν να το ανακαλύψουμε12.09.2018

Τις τελευταίες ημέρες, έχει γίνει viral στο Tik Tok το «Sunshine Guilt», με τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί να είναι εκατομμύρια. Είναι Σάββατο πρωί, ο ήλιος λάμπει και τα σχέδια της παρέας σου είναι μεγαλεπήβολα, ωστόσο εσύ, αντί να νιώθεις χαρούμενη και να ανυπομονείς να βγεις από το σπίτι και να ξεκινήσεις το πρόγραμμά σου, προτιμάς να «λιώσεις» στον καναπέ και να παρακολουθήσεις το ένα επεισόδιο μετά το άλλο από την αγαπημένη σου σειρά.

Η χρήστης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Ρενέ Ρέινα, εξομολογήθηκε σε ανάρτησή της πως ήρθε αντιμέτωπη με το «Sunshine Guilt», όταν ένιωθε κουρασμένη και ανήμπορη να βγει από το σπίτι της, ενώ ο καιρός την «καλούσε» να το κάνει. «Δεν είχα διάθεση και ένιωθα πιεσμένη να βγω μια βόλτα και να χαρώ τον καιρό. Παράλληλα, δεν μπορούσα να απολαύσω και τον χρόνο μου στο σπίτι, διότι ένιωθα ότι έπρεπε να είμαι έξω. Κάπως έτσι, η μέρα μου καταστράφηκε», παραδέχτηκε.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr. 

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b