MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

4 συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ψυχική ηρεμία

Η ψυχική ηρεμία μπορεί μερικές φορές να φαίνεται κάτι το ακατόρθωτο, ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή.

Monopoli Team

Η ψυχική ηρεμία και η εσωτερική γαλήνη δεν έρχονται έτσι απλά. Κάποιες φορές χρειάζεται να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα και τον τρόπο που ζεις. Χωρίς την ψυχική ηρεμία, η ζωή μπορεί να φάινεται επιφανειακή και μια αλέθρια διαδικασία.

Φυσικά, τα ερεθίσματα από το εξωτερικό περιβάλλον δεν γίνεται να μην σε επηρεάσουν. Αλλά ευτυχώς, υπάρχουν εύκολα βήματα που μπορείς να κάνεις κάθε μέρα για να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες.

Σταμάτα ό,τι κάνεις και πάρε μια ανάσα

Το να αφιερώσεις τακτικά χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας για πάρεις μια ανάσα, θα σε βοηθήσει να καλλιεργήσεις την εσωτερική σου γαλήνη. Η κατανόηση της αναπνοής σου, θα σε βοηθήσει να ζήσεις το παρόν και να αισθανθείς ζωντανός, βιώνοντας πραγματικά αυτό που συμβαίνει τώρα. Μία φορά το πρωί, το απόγευμα και το βράδυ, αφιέρωσε 5 έως 10 λεπτά, μην κάνεις τίποτα και εστίασε την προσοχή σου απλά στην αναπνοή σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ καλύτερη επένδυση για την ψυχική μας υγεία είναι…12.09.2018

Κοιμήσου περισσότερο

Ένα σημαντικό μέρος της καλλιέργειας της ψυχικής ηρεμίας είναι το να διασφαλίσεις πως κοιμάσαι αρκετά και ποιοτικά. Επομένως, κάθε μέρα περίπου μια ώρα πριν κοιμηθείς, δημιούργησε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον για το σώμα και το μυαλό σου. Αυτό μπορεί να γίνει, για παράδειγμα, ακούγοντας ηρεμιστική μουσική, ανάβοντας κεριά, κάνοντας διαλογισμό ή/και διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b