MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Το συστατικό που αντικαθιστά το τυρί και αποτρέπει την τριχόπτωση

Η διατροφική μαγιά μοιάζει γευστικά αρκετά με το τυρί και κάνει θαύματα στα μαλλιά.

Monopoli Team

Η διατροφική μαγιά είναι η τροφή που προτείνουν οι ειδικοί για την ενίσχυση των μαλλιών και την πρόληψη της τριχόπτωσης. Αυτό είναι ένα θέμα που αποκτά ιδιαίτερη σημασία από το φθινόπωρο και καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, όταν η τριχόπτωση γίνεται πιο οξεία. Ακόμη περισσότερο, όταν μειώνονται οι ώρες ηλιοφάνειας και αυξάνεται η ανεπάρκεια βιταμίνης D, ένας επιπλέον παράγοντας που επηρεάζει την υγεία των μαλλιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαγειρική σόδα: To συστατικό που περιποιείται τη λιπαρή επιδερμίδα12.09.2018

Τα οφέλη της διατροφικής μαγιάς για τα μαλλιά

Η διατροφική μαγιά περιέχει έναν τέλειο συνδυασμό αμινοξέων και βιταμινών Β. Είναι μια πλήρης πρωτεΐνη, καθώς ακριβώς όπως η κινόα και η κάνναβη, περιέχει και τα 8 απαραίτητα αμινοξέα. Επομένως, η συμπερίληψή του στη διατροφή θα σου προσφέρει τα αμινοξέα που χρειάζεσαι. Αντιπροσωπεύει μια έγκυρη εναλλακτική λύση στα γαλακτοκομικά προϊόντα, δεδομένου ότι έχει παρόμοια γεύση. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι η θρεπτική μαγιά είναι επίσης σημαντική πηγή φυτικών ινών.

Πώς να εντάξεις τη διατροφική μαγιά στη διατροφή σου

Η ποσότητα θρεπτικής μαγιάς που πρέπει να λαμβάνεις καθημερινά για την προώθηση υγιών μαλλιών είναι περίπου 3 κουταλιές της σούπας, οι οποίες παρέχουν μια δόση βιταμινών Β ακόμη υψηλότερη από αυτή που χρειάζεται για να παρέχει στο σώμα την ενέργεια για να χτίσει δυνατά και υγιή μαλλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 πρωινές συνήθειες που καταστρέφουν όλη την υπόλοιπη ημέρα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr. 

Περισσότερα από Διατροφή
VIMA_WEB3b