MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Μαγειρική σόδα: To συστατικό που περιποιείται τη λιπαρή επιδερμίδα

Εάν προσθέσεις το χυμό ενός λεμονιού σε αυτό το συστατικό, δημιουργείς την τέλεια φόρμουλα καθαρισμού για το λιπαρό δέρμα

Credits: Sunny Ng/Unsplash
Monopoli Team

Η μαγειρική σόδα σε σπιτικά scrubs είναι υπέροχη όταν συνδυάζεται με τον σωστό τρόπο και συνιστάται ιδιαίτερα για όσες γυναίκες (και άνδρες) θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνιση της λιπαρής επιδερμίδας, κάνοντάς τη πιο ματ, χωρίς όμως να την ξηραίνει.

Ο στόχος

Ένας βαθύς, αλλά απαλός καθαρισμός των πόρων του μικτού ή λιπαρού δέρματος. Μερικές φορές αυτός ο τύπος μπορεί να είναι ένας από τους πιο σύνθετους στη θεραπεία, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να εμφανιστούν αντίθετες αντιδράσεις από αυτές που επιθυμείς εάν χρησιμοποιήσεις πολύ επιθετικά προϊόντα. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να αναζητάς συστατικά που μαζί συνθέτουν μια ισορροπημένη φόρμουλα. Σε αυτήν την περίπτωση είναι η μαγειρική σόδα και το λεμόνι.

Τα οφέλη της μάσκας με μαγειρική σόδα και λεμόνι

Η μαγειρική σόδα είναι μια στερεή, κρυσταλλική ένωση, η οποία συνήθως έχει μια στερεή παρουσία και διαλύεται κατά την επαφή με το νερό. Έχει άπειρες ιδιότητες, αλλά μια από αυτές είναι να καταπολεμά και να εξουδετερώνει το υπερβολικό σμήγμα. Αν προσθέσεις τα αντιβακτηριακά οφέλη του λεμονιού σε αυτή, έχεις το μυστικό ομορφιάς για τον καθαρισμό της λιπαρής επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b