MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΙΝΕΜΑ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ X
ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΙΝΙΑΣ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑΙΝΙΑ X
8ο Beyond Borders
23ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος
Athens International Monthly Art Film Festival
Couture
Crash
Dog of God (με υπότιτλους)
EPiC: Ο Elvis Presley σε μια μοναδική συναυλία
Father Mother Sister Brother
GOAT: Ο δρόμος προς την κορυφή (μεταγλωττισμένη)
Little Brownie Kuzya 2
Marty Supreme
Mauthausen
Morvern Callar
No Budget Story
Pillion
Regan
Scream 7
Sirât
Super Mario Bros. Η ταινία (μεταγλωττισμένη)
The Drama
The Mortuary Assistant
The Super Mario Galaxy: Η ταινία (μεταγλωττισμένη)
The Super Mario Galaxy: Η ταινία (με υπότιτλους)
Vampyr
Videodrome
Έκλειψη
Όλες οι Κυριακές
Αγιος Παΐσιος
Αμαρτωλοί
Αμνετ
Ανατομία μιας πτώσης
Ανατριχίλες
Ανεμοδαρμένα ύψη
Ανοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας… και Ανοιξη
Απειρη γη
Αποστολή χαίρε Μαρία
Βγαίνουν μέσα από τη Μάργκο
Γελοίοι έρωτες
Γυναίκες μαχήτριες – Μέρος Γ’ 1960-1974
Δαβίδ: Το αγόρι που έγινε θρύλος (μεταγλωττισμένη)
Δυστυχώς βρίζω
Είσαι έτοιμος; 2
Εδώ μιλάνε για λατρεία
Επάγγελμα: Ρεπόρτερ
Ζαμπρίσκι Πόιντ
Ζωούπολη 2 (μεταγλωττισμένη)
Η Αγγελία
Η μικρή Αμελί (μεταγλωτισμένη)
Η νύφη
Η συμμορία των μάγων 3
Η τούρτα του προέδρου
Η φωνή της Χιντ Ρατζάμπ
Θέλμα και Λουίζ
Θα σε σκοτώσουν
Θηλυκό
Καποδίστριας
Μαρσουπιλαμί (μεταγλωττισμένη)
Μαρσουπιλαμί (με υπότιτλους)
Μια μάχη μετά την άλλη
Μπιτσκόμπερ
Μπλόου απ
Νυρεμβέργη
Ο Αγνοούμενος
Ο Ανδρέας Λασκαράτος και τα μυστήρια της Κεφαλονιάς
Ο Πάντινγκτον στο Περού (μεταγλωττισμένη)
Ο άγνωστος της μεγάλης αψίδας
Οδός Μάλαγα
Οι Δοκιμάστριες
Οι αζήτητοι
Οικογένεια προς ενοικίαση
Ο μάγος του Κρεμλίνου
Ο μυστικός πράκτορας
Οργουελ: 2+2=5
Ουγκέτσου Μονογκατάρι
Περσόνα
Πολύ κοριτσίστικο όνομα το Πάττυ
Σαν αδέρφια
Σκηνές από ένα γάμο
Σπασμένη φλέβα
Στη σκιά της πορτοκαλιάς
Στις σκιές των ξεχασμένων προγόνων
Στον κόσμο των ζώων (μεταγλωττισμένη)
Συναισθηματική αξία
Τελευταία κλήση
Το καταφύγιο
Το μεγαλείο
Το χρώμα του ροδιού
Τσάρλι ο σούπερ-σκύλος (μεταγλωττισμένη)
Τόμος 7
Φίλοι για πάντα
Φθινοπωρινή σονάτα
Φραντς Κάφκα
Χωρίς πατέρα
Χωρίς προηγούμενο ραντεβού
Χόλι: Το γενναίο σκαντζοχοιράκι (μεταγλωττισμένη)
ΔΡΑΜΑ

2ο ετήσιο Athens Palestine Film Festival

Μια γιορτή παλαιστινιακού κινηματογράφου, ιδιαίτερης καλλιτεχνικής έκφρασης και προώθησης της πολιτισμικής ανταλλαγής, το 2ο ετήσιο Athens Palestine Film Festival, διεξάγεται στο Studio new star art cinema από τις 12 έως τις 15 Οκτωβρίου 2023.

Monopoli Team

Μια γιορτή παλαιστινιακού κινηματογράφου, ιδιαίτερης καλλιτεχνικής έκφρασης και προώθησης της πολιτισμικής ανταλλαγής.
Λεπτομέρειες Φεστιβάλ

Το Athens Palestine Film Festival ανοίγει την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου η ταινία A House in Jerusalem, που γράφτηκε από το χαρισματικό ζευγάρι Muayad και Rami Alayan. Με έντεχνο τρόπο και μέσα από την οπτική μίας νεαρής κοπέλας, οι σκηνοθέτες υφαίνουν ένα σπαρακτικό αφήγημα ασυνήθιστου σασπένς. Αυτή η συναρπαστική ιστορία εμβαθύνει στην ανθεκτική δύναμη της μνήμης και στον βαθύ αντίκτυπο της αγάπης.

Τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, το κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το Liwan, ένα ντοκιμαντέρ για έναν ομώνυμο πολιτιστικό χώρο στη Ναζαρέτ, της Doris Hakim, Ελληνοπαλαιστίνιας σκηνοθέτιδας με έδρα την Αθήνα, και το Three Promises από τον πρωτοεμφανιζόμενο σκηνοθέτη Yousef Srouji, ο οποίος κέρδισε το πρώτο βραβείο στο 19ο ετήσιο Camden Film Festival στο Μέιν, ένα από τα κύρια φεστιβάλ ντοκιμαντέρ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Το Nation Estate της Larissa Sansour, μία εννιάλεπτη ταινία μικρού μήκους επιστημονικής φαντασίας, παρουσιάζει μία άκρως κλινική και δυστοπική απεικόνιση της παλαιστινιακής κατάστασης και ανοίγει την τρίτη νύχτα, ακολουθούμενη από το Alam (η Σημαία), μία ταινία του Firas Khoury, που απεικονίζει τη ζωή των Παλαιστινίων φοιτητών σε ένα Ισραηλινό Γυμνάσιο.

Η βραδιά λήξης του φεστιβάλ θα περιλαμβάνει το The Cup Reader, μία χιουμοριστική ταινία μικρού μήκους για μία καφεμάντισσα και τις ικανότητες που έχει στο προξενιό, σε σκηνοθεσία της Suha Araj, και την ταινία The Wanted 18, ένα αντισυμβατικό ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία των Amer Shomali και Paul Cowan, με επίκεντρο την προσπάθεια που κατεβλήθη, ώστε να επιτευχθεί η αυτάρκεια μίας γαλακτοκομικής παραγωγής σε μία παλαιστινιακή πόλη, στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

Όλες οι ταινίες θα προβληθούν με ελληνικούς υπότιτλους στον μοναδικό κινηματογράφο Studio New Star Art Cinema. Η είσοδος είναι 5€ τη βραδιά. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 και η προβολές ξεκινούν στις 20:00.

Περισσότερα από CINEMA