MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΚΑΛΗ ΖΩΗ

Πώς να ζήσετε μια καλύτερη ζωή στα 40 σας;

Τι κάνουμε σε αυτή την ηλικία και κυρίως πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια ζωή γεμάτη οικονομική άνεση;

Photo by Edward Cisneros on Unsplash
Photo by Edward Cisneros on Unsplash
Monopoli Team

Και να που πατήσατε τα 40. Μια ηλικία στο «ανάμεσα». Όχι ακριβώς μικροί για να παρασύρεστε από τις τρέλες της νιότης αλλά ούτε και ηλικιωμένοι για να αποτραβηχτείτε στο περιθώριο. Τι κάνουμε λοιπόν, σε αυτή την ηλικία και κυρίως πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια ζωή γεμάτη οικονομική άνεση;

Το CNBC αναφέρει πως τα περισσότερα χρήματα ένας άνθρωπος τα κερδίζει στη ζωή του στις ηλικίες των 40 και των 50 ετών. Μήπως λοιπόν, πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή τη συγκυρία όχι μόνο ζώντας καλύτερα αλλά και σχεδιάζοντας ένα ασφαλέστερο μέλλον; Το gobankingrates.com δίνει τις λύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: 5+1 σχετικά βιβλία που αξίζει όλοι να διαβάσουμε12.09.2018

Επενδύστε στην υγεία σας

Αν είστε υγιείς, μπορείτε να ζήσετε μια πιο «γεμάτη» και ενδεχομένως καλύτερη οικονομικά ζωή, αναφέρουν οι ειδικοί. Η οικονομική συντάκτρια, Τζούλι Ρέινς τονίζει «Η διατήρηση της καλής σας υγείας θα αποδώσει σημαντικά στο μέλλον καθώς θα έχετε πολύ λιγότερα έξοδα για γιατρούς, εξετάσεις και νοσηλείες. Παράλληλα, θα μπορείτε να αποδώσετε τα μέγιστα στη δουλειά σας ενώ θα μπορείτε με μεγαλύτερη σιγουριά να σχεδιάσετε και το μέλλον σας», τονίζει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ καλύτερη επένδυση για την ψυχική μας υγεία είναι…12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b