MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

5 συμβουλές για να μην καταστρέψεις τη δεκαετία των 30 σου

Η «κρίση της μέσης ηλικίας» όλο και συχνότερη σε άτομα ηλικίας 30 – 40. Με αυτές τις συμβουλές όμως, ίσως και να την αποφύγεις.

Monopoli Team

Η συνειδητοποίηση πως αργά ή γρήγορα αυτό που η κοινωνία ονομάζει «νεότητα» χάνεται, η αναπόφευκτη θνησιμότητα, αλλά και η ανικανοποίηση από την εξέλιξη της προσωπικής μας πορείας, αποτελούν μερικούς από τους βασικούς παράγοντες εμφάνισης μιας «κρίσης μέσης ηλικίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 γρήγορες συμβουλές για να έχετε ενέργεια όλη μέρα12.09.2018

Από μια τέτοια κατάσταση μπορούν να επηρεαστούν κυρίως νεαρά σε ηλικία άτομα, τα οποία πιθανό να αισθάνονται πως οφείλουν να αλλάξουν ορισμένα πράγματα στη ζωή τους, ή να αναθεωρήσουν σημαντικές τους αλλαγές. Τέτοιες «κρίσεις» όμως, ή καλύτερα, τέτοιες συναισθηματικές αφυπνίσεις, έρχονται για να μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε σε απαραίτητες αλλαγές, αλλά και και για να συνδεθούμε καλύτερα με τον εαυτό μας, και τις πραγματικές επιθυμίες μας.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ωστόσο, είναι σημαντικό να δούμε μερικές συμπεριφορές που μπορούν να μας οδηγήσουν σε μια τέτοια κρίση ηλικίας, και που καταστρέφουν μια από τις καλύτερες δεκαετίες μας. Γι’ αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 συμβουλές από γιατρό του Χάρβαρντ για όσους ξυπνούν κουρασμένοι12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b