MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Dirty thirty: 10 κομμάτια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου μέχρι τα 30

Υπάρχουν μερικά κομμάτια που αντέχουν στο τεστ του χρόνου, που είναι διαχρονικά, κλασικά και συνδυάζονται πάρα πολύ εύκολα.

Monopoli Team

Γιατί θα τα φοράς μια ζωή και θα σε ξελασπώσουν άπειρες φορές

Υπάρχουν μερικά κομμάτια που αντέχουν στο τεστ του χρόνου, που είναι διαχρονικά, κλασικά και συνδυάζονται πάρα πολύ εύκολα. Αυτά είναι τα βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας, μια γκαρνταρόμπας που σέβεται τον εαυτό της και τις περισσότερες φορές δεν χτίζεται μέσα σε μια σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζιν παντελόνι & λευκό πουκάμισο: Πώς να φορέσεις το πιο κομψό outfit της επόμενης σεζόν, σε κάθε ηλικία12.09.2018

Εμείς έχουμε εντοπίσει 10 κομμάτια, τα οποία θεωρούμε κομμάτια εμπιστοσύνης στο καθημερινό μας ντύσιμο. Ναι, φυσικά και στην ντουλάπα σου θα βάλεις και μερικά τελευταία trends, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείς να επενδύσεις σε μερικά ρούχα, που όποτε τα φοράς αισθάνεσαι άνετη, στιλάτη και κομψή. Το καλύτερο με αυτά τα 10 κομμάτια είναι ότι σε βοηθούν να ντυθείς γρήγορα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις πολλή ώρα στο σετάρισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜε τι παπούτσι να σετάρεις το φόρεμά σου – Οι πιο στιλάτοι συνδυασμοί του καλοκαιριού12.09.2018

Ναι, καλό είναι να τα έχεις ήδη στην ντουλάπα σου μέχρι τα 30 σου, αλλά αν δεν το καταφέρεις και σου πάρει μερικά χρονάκια παραπάνω, δεν πειράζει. Τα 10 βασικά κομμάτια που καλό είναι να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου μέχρι τα 30, βρίσκονται στην παρακάτω λίστα και σε προκαλούν να τα μελετήσεις. Επένδυσε σωστά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRichie rich: 8 χρώματα που χρειάζεσαι για μια quiet luxury γκαρνταρόμπα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b