MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TIPS

Skiplagging: Το travel hack για φθηνά εισιτήρια όταν θες να ταξιδέψεις με αεροπλάνο

Πρόκειται για μια έξυπνη μέθοδο εξοικονόμησης χρημάτων που φυσικά είναι ο «εφιάλτης» κάθε αεροπορικής εταιρείας.

Monopoli Team

Αν είσαι σε φάση που οργανώνεις τις φετινές σου διακοπές και σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις αεροπλάνο για να μεταφερθείς στον προορισμό που ονειρεύεσαι, τότε το skiplagging είναι το hack που φτιάχτηκε για σένα. Αυτό γιατί θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρήματα παρά τις έντονες αντιδράσεις των αεροπορικών εταρειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ6 μοναδικά ταξίδια για συλλέκτες εμπειριών12.09.2018

Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, το σίγουρο είναι ότι θα βγεις κερδισμένος αφού πληρώνεις λιγότερα χρήματα για αεροπορικά εισιτήρια. Αν σου κινήσαμε την περιέργεια, το skiplagging λειτουργεί κάπως έτσι: Μια απευθείας πτήση για παράδειγμα, από Νέα Υόρκη προς Orlando μπορεί να κοστίσει πολύ περισσότερο από μια παρόμοια πτήση από Νέα Υόρκη προς Dallas με στάση στο Orlando. Ακολουθώντας αυτόν τον τρόπο μετακίνησης, το δεύτερο μισό του εισιτηρίου σου μένει αχρησιμοποίητο αφού δεν ολοκληρώνεις το ταξίδι που έκλεισες αλλά έχεις καταφέρει να γλιτώσεις κάποια χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο αστρονομικό ποσό που έδωσαν επιχειρηματίες για να ταξιδέψουν στο διάστημα12.09.2018

Το ταξιδιωτικό αυτό hack θα σου φανεί πολύ χρήσιμο, ειδικά φέτος που ο τουρισμός έχει αυξηθεί τόσο που οι τιμές των εισιτηρίων για κάθε προορισμό έχουν εκτοξευτεί στα ύψη.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr. 

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b