MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το αστρονομικό ποσό που έδωσαν επιχειρηματίες για να ταξιδέψουν στο διάστημα

Τον Δρ Κόλινς συνόδευαν τρία άτομα που είχαν κάνει όνειρα ζωής πραγματικότητα εξασφαλίζοντας τις θέσεις τους στο διαστημόπλοιο.

Monopoli Team

Σε μια ιστορική στιγμή για τη διαστημική εξερεύνηση, μια αποστολή της SpaceX ανέβηκε στους ουρανούς, μεταφέροντας όχι μόνο έναν πρώην αστροναύτη της NASA αλλά και τρεις πελάτες που πλήρωσαν. Βέβαια ακόμη ένα γεγονός που κάνει αυτή την στιγμή ιστορική είναι πως για πρώτη φορά γυναίκα από την Σαουδική Αραβία ταξίδεψε στο διάστημα. Αυτό το πρωτοποριακό γεγονός αποτέλεσε σημαντικό ορόσημο στην ιδιωτικοποίηση των διαστημικών ταξιδιών.

Ο πύραυλος στεκόταν ψηλά στην εξέδρα εκτόξευσης, έτοιμος να εκτοξεύσει το πλήρωμα και τους επιβάτες του στην απεραντοσύνη του διαστήματος. Η προσμονή ήταν χειροπιαστή καθώς θεατές, λάτρεις του διαστήματος και οικογένειες συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν αυτό το σημαντικό γεγονός. Ο ενθουσιασμός γέμισε τον αέρα καθώς άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.

Μεταξύ του πληρώματος ήταν μια έμπειρη αστροναύτης που είχε υπηρετήσει κάποτε στη NASA.

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία της στην εξερεύνηση του διαστήματος την καθιστούσαν ιδανική υποψήφια για αυτή την πρωτοποριακή αποστολή. Καθώς έδεσε τη ζώνη της στη θέση της, οι αναμνήσεις από τα προηγούμενα διαστημικά ταξίδια της κατέκλυσαν το μυαλό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ7 μικρά βιβλιοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας που αξίζει να εξερευνήσεις12.09.2018

Τον Δρ Κόλινς συνόδευαν τρία άτομα που είχαν κάνει όνειρα ζωής πραγματικότητα εξασφαλίζοντας τις θέσεις τους στο διαστημόπλοιο.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΥΠΠΟ: Επαναπατρίζονται 351 αρχαιότητες μετά από 17 χρόνια δικαστικών αγώνων με Βρετανό αρχαιοκάπηλο12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b