MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

7 τρόποι για να νιώθετε λιγότερο κουρασμένοι μέσα στη μέρα

Είναι φυσιολογικό να νιώθετε περιστασιακά υποτονικοί κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά αν είναι κάτι που το βιώνετε τακτικά, ίσως είναι καιρός να κάνετε κάποιες αλλαγές.

Monopoli Team

Πολλές κοινές ιατρικές καταστάσεις όπως η αναιμία, η ρευματοειδής αρθρίτιδα και ο διαβήτης μπορεί να προκαλέσουν κόπωση. Μιλήστε με έναν γιατρό εάν η κούρασή σας επηρεάζει την καθημερινότητά σας, την ψυχική σας υγεία ή εάν συνοδεύεται από άλλα συμπτώματα όπως ξαφνική απώλεια βάρους, αύξηση βάρους ή απώλεια όρεξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ6 συνήθειες που θα βελτιώσουν δραστικά τα επίπεδα της ενέργειάς σου12.09.2018

Μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπίσετε γιατί νιώθετε κουρασμένοι όλη την ώρα, αλλά εάν ο γιατρός σας έχει αποκλείσει οποιαδήποτε σοβαρή κατάσταση, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αυξήσετε τα επίπεδα ενέργειάς σας και να σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο συγκεντρωμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 τρόποι για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας12.09.2018

Δείτε ποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορείτε να κάνετε για να αισθάνεστε λιγότερο κουρασμένοι:

Πηγαίνετε για ύπνο νωρίτερα

Το ένα τρίτο των ενηλίκων στις ΗΠΑ κοιμάται λιγότερο από τις συνιστώμενες 7 ή περισσότερες ώρες τη νύχτα. Η ώρα που πηγαίνετε για ύπνο είναι επίσης σημαντική. Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που πάνε για ύπνο νωρίτερα έχουν καλύτερο έλεγχο του σακχάρου στο αίμα το επόμενο πρωί, με αποτέλεσμα να νιώθουν περισσότερο σε εγρήγορση την επόμενη ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b