MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Echoes: Η νέα σειρά μυστηρίου του Netflix είναι γεμάτη σκοτεινά μυστικά

Μόλις προσγειώθηκε στο Netflix το Echoes, η νέα μίνι σειρά μυστηρίου της πλατφόρμας που θα μας συναρπάσει και εμείς συγκεντρώνουμε όσα πρέπει να γνωρίζουμε για αυτήν, πριν την δούμε.

Echoes. Photo Credits: Netflix
Echoes. Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Αν ψάχνετε μία σειρά μυστηρίου, όχι ιδιαίτερα τρομακτική, αλλά γεμάτη plot twist, το Echoes είναι η καλύτερη επιλογή. Η νέα αυτή μίνι σειρά που προσγειώθηκε πρόσφατα στην πλατφόρμα του Netflix, έρχεται να μας κάνει να ξεχάσουμε για λίγο την… λογική μας και να μπούμε στον μυστικό κόσμο των αδερφών Λένι και Τζίνα.

Όσα θα δούμε στη σειρά Echoes
Στο Echoes θα δούμε τη Λένι και την Τζίνα, οι οποίες από μικρές άλλαζαν συχνά θέσεις, καθώς ήταν ομοζυγωτικά δίδυμα και κανένας δεν μπορούσε να τις ξεχωρίσει. Photo Credits:Netflix

Στο Echoes θα δούμε τη Λένι και την Τζίνα, οι οποίες από μικρές άλλαζαν συχνά θέσεις, καθώς ήταν ομοζυγωτικά δίδυμα και κανένας δεν μπορούσε να τις ξεχωρίσει. Photo Credits:Netflix

Από τότε που ήταν μικρές, η Λένι και η Τζίνα αντάλλαζαν συχνά θέσεις, καθώς ήταν ομοζυγωτικά δίδυμα και κανένας δεν μπορούσε να τις ξεχωρίσει. Ενήλικες πλέον, συνηθισμένες με αυτή τη τακτική, μπαίνουν συχνά στον πειρασμό να αλλάξουν ζωές. Όταν όμως η μία από τις αδερφές εξαφανίζεται ξαφνικά, όλα τα μυστικά τους θα βγουν στη φόρα, και είναι πραγματικά πολύ σκοτεινά.

Μέσα σε 7 επεισόδια λοιπόν, το Echoes θα προσπαθήσει να ξετυλίξει όλα αυτά τα μυστικά, την ίδια στιγμή που η μία αδερφή θα κάνει τα πάντα για να μείνουν κρυφά, και εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε την αλήθεια, ακόμα και αν όλα φαίνονται μπλεγμένα και παραπλανητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕυφυής, Αντισυμβατικός και Φυγάς: Όσα πρέπει να ξέρετε για τον John McAfee πριν δείτε το ντοκιμαντέρ του Netflix12.09.2018

Μέχρι η Λένι να εξαφανιστεί από προσώπου γης, οι δύο αδερφές εκμυστηρεύονταν μεταξύ τους τα πάντα για τη ζωή τους. Η Τζίνα ήταν μία επιτυχημένη συγγραφέας που ζούσε μία πλούσια και άνετη ζωή στο Λος Άντζελες και η Λένι διατηρούσε μία φάρμα αλόγων στην περιοχή που ζούσαν από μικρές.

Για χρόνια, πίστευαν πως ήταν ικανές να ξεγελάσουν τους πάντες και να βάζουν με ευκολία σε εφαρμογή τα περίεργα σχέδια τους, μία ύποπτη διάρρηξη όμως και η ξαφνική εξαφάνιση της Λένι θα κινήσουν τις υποψίες όλων και θα βάλει την Τζίνα σε ένα τρομακτικό ταξίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου θα πρέπει να προστατέψει τα σκοτεινά μυστικά της οικογένειάς της και πάνω από όλα το ασύλληπτο μυστικό της ίδιας και της αδερφής της.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως το Echoes πάει την ήδη περίεργη σχέση των δύο αδερφών ένα βήμα πιο μακριά, εισάγοντας στη σειρά το μεταφυσικό στοιχείο, μιας και σε κάποια σημεία-δεν λέμε σε ποια γιατί θα ήταν spoiler!-οι δίδυμες ενώνουν τις ζωές τους με μία πολύ περίεργη, αν σκεφτούμε πως είναι αδερφές, τελετουργία.

Οι χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν
Η Μισέλ Μόναγκαν ως Τζίνα και ο Ματ Μπόμερ ως Τζακ Μπεκ ως σύζυγός της Λένι, στη σειρά Echoes. Photo Credits: Netflix

Η Μισέλ Μόναγκαν ως Τζίνα και ο Ματ Μπόμερ ως Τζακ Μπεκ, στη σειρά Echoes. Photo Credits: Netflix

  • Η Μισέλ Μόναγκαν υποδύεται τις πανομοιότυπες δίδυμες αδερφές Λένι και Τζίνα, οι οποίες διατηρούν πολλά και σκοτεινά μυστικά, τα οποία σταδιακά θα ανακαλύπτουμε στη σειρά Echoes.
  • Ο Ματ Μπόμερ υποδύεται τον Τζακ Μπεκ, σύζυγό της Λένι, ο οποίος έχει βασικό ρόλο στις έρευνες για την εξαφάνισή της.
  • Ο Ντάνιελ Σουντζάτα υποδύεται τον Τσάρλι Ντάβενπορτ, σύζυγο της Τζίνα και γνωστό ψυχαναλυτή του Λος Άντζελες, ο οποίος γνωρίζει ένα καλά κρυμμένο μυστικό.
  • Η Άλι Στρόκερ υποδύεται την Κλόντια, αδερφή των διδύμων και αρκετά αγανακτισμένη με την μεταξύ τους σύνδεση αλλά και με ένα τραγικό συμβάν του παρελθόντος.
Η Κάρεν Ρόμπινσον ως σερίφης Λουίζ Φλος. Photo Credits: Netflix

Η Κάρεν Ρόμπινσον ως σερίφης Λουίζ Φλος. Photo Credits: Netflix

  • Η Κάρεν Ρόμπινσον υποδύεται τη σερίφη Λουίζ Φλος, η οποία ερευνά την εξαφάνιση της Λένι και όσο περνάει ο καιρός αρχίζει να βάζει στη σωστή σειρά τα κομμάτια του παζλ και να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στη σκοτεινή αλήθεια.
  • Ο Τζόναθαν Τάκερ ως Ντίλαν Τζέιμς, πρώην δεσμός της Τζίνα, ο οποίος επιστρέφει στη ζωή της για να την… αναστατώσει ξανά.

Στο σύνολό της, η μίνι σειρά Echoes είναι μία σειρά που προσφέρει έντονο σασπένς και κρατά πολλές ανατροπές στο μανίκι της, οι οποίες εκτός από σκοτεινές είναι και περίεργες. Ακριβώς επειδή τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές είναι εξίσου περίεργα, η σερίφης Λουίζ Φλος θα συνδέσει τα χαμένα κομμάτια και θα αρχίσει να πιέζει την Τζίνα όσο περνούν τα επεισόδια, με την αγωνία να κλιμακώνεται σταδιακά.

Το ερώτημα που θα έχουμε όλοι πάντως είναι ένα. Στην πραγματικότητα χάθηκε η Τζίνα ή η Λένι; Ίσως όμως να μην ξέρουν ούτε οι ίδιες, τόσες φορές που έχουν ανταλλάξει ζωές μέσα στα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Sandman: Όσα πρέπει να ξέρετε για την πολυαναμενόμενη σειρά του Netflix λίγο πριν την πρεμιέρα12.09.2018

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b