MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

10 Nude πουλόβερ που θα λατρέψετε φέτος το χειμώνα

Κρατήστε την ντουλάπα σας “ζωντανή” προσθέτοντας αυτά τα διαχρονικά πουλόβερ, για να έχετε πάντα μια σταθερή επιλογή τις δύσκολες μέρες που “δεν έχετε τίποτα να φορέσετε”.

Monopoli Team

Μπορεί ο Δεκέμβρης να θεωρείται -επισήμως- ο πρώτος μήνας του χειμώνα, μιας αγαπημένης μας εποχής, ωστόσο στην Ελλάδα αργούν λίγο περισσότερο να έρθουν οι χαμηλοί βαθμοί θερμοκρασίας και κατά συνέπεια τα chic πουλόβερ που μας κρατούν ζεστούς τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Όταν λοιπόν έρθει η στιγμή να φορέσουμε τα ζεστά μας πουλόβερ, πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν σκούρες αποχρώσεις και ψυχρά χρώματα, γιατί πιστεύουν πως οι λευκές και μπέζ αποχρώσεις ανήκουν στους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο δεν είναι τυχαίο που οι fashion gurus επιλέγουν λευκά σύνολα στις εξορμήσεις τους στα μαγευτικά λευκά τοπία -όπως είναι τα χιονοδρομικά κέντρα, για άκρως κομψές εμφανίσεις.

Ας δούμε κάποια από τα πιο στυλάτα αλλά συγχρόνως all time classic nude πουλόβερ που μπορούμε να φοράμε καθημερινά -μέχρι και τον Μάρτιο, και τα οποία αν συνδυαστούν σωστά μπορούν να μας κάνουν να ξεχωρίσουμε για το καλόγουστο στυλ μας!

Οι δικές μας προτάσεις για τα πιο στυλάτα nude πουλόβερ
Jumper, H&M

Jumper, H&M

Αγαπημένο off-the-shoulder πουλόβερ για όσες τολμούν και το χειμώνα! Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Jumper, H&M

Jumper, H&M

Τι πιο chic από μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες πάνω στο πουλόβερ για να απογειώσουν το look σας; Συνδυάζοντας το με κάτι πιο “ήσυχο” από κάτω, θα κλέψει την παράσταση! Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆσκηση: 10 σημαντικές ερωτήσεις για τη νέα χρονιά12.09.2018

Jumper, H&M

Jumper, H&M

Κομψό ζιβάγκο με ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο λαιμό που ακόμα και με ένα απλό τζιν θα δείξει ξεχωριστό. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Sweater, Mango

Sweater, Mango

Συνδυάζεται εύκολα είτε με ένα ψηλόμεσο παντελόνι ή ακόμα και με μια midi φούστα για πιο chic εμφανίσεις, ενώ η αλυσίδα προσδίδει αυτό το “έξτρα” που λείπει από το look σας. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Sweater, Zara

Sweater, Zara

Ένα πουλόβερ που μπορείτε να συνδυάσετε με μια mini μαύρη φούστα για πιο επίσημες εμφανίσεις. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Jumper, Mango

Jumper, Mango

“Keep it simple” για να είστε safe! Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Jumper, Mango

Jumper, Mango

Συνδυάστε αυτό το πουλόβερ με ένα κολλητό μαύρο ή καφέ δερμάτινο παντελόνι, είτε ακόμα και με ένα κολάν, για να αναδείξετε το ιδιαίτερο αυτό σχέδιο. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Jumper, H&M

Jumper,H&M

Η δαντέλα πάνω σε ένα ρούχο πάντα είναι διαχρονική και κομψή. Μπορείτε να βρείτε το πουλόβερ εδώ.

Jumper, De Coro

Jumper, De Coro

Μπορείτε πάντα να ξεχωρίζετε με το στύλ σας φορώντας ένα all time classic λευκό πουλόβερ ζιβάγκο. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Sweater με Balloon Μανίκια, De Coro

Sweater με Balloon Μανίκια, De Coro

Προσθέτοντας στο ζιβάγκο σας μια έξτρα πινελιά με αυτά τα balloon μανίκια ξεφεύγετε από το απλό και δίνετε ένα πιο μοδάτο αέρα στην εμφάνισή σας. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα στυλιστικά trends που καθόρισαν το 2020 και δεν θα αποχωριστούμε σύντομα12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b