MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΌΔΑ

Τα στυλιστικά trends που καθόρισαν το 2020 και δεν θα αποχωριστούμε σύντομα

Το 2020 ήταν η χρονιά που μείναμε στο σπίτι όσο ποτέ άλλοτε και φυσικά η μόδα προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα. Αυτά είναι λοιπόν τα trends που επικράτησαν φέτος και δεν μοιάζουν με καμίας άλλης χρονιάς.

Monopoli Team

Τα μεγαλύτερα στυλιστικά trends του 2020 αποτελούν σίγουρα μία αντανάκλαση της καθημερινότητας μας την περίεργη αυτή χρονιά. Με δύο lockdown μέσα στο ίδιο έτος, όλοι μείναμε σπίτι όσο ποτέ άλλοτε, και φυσικά προσαρμόσαμε ανάλογα το στυλ μας.

Στην καραντίνα, λοιπόν, δύο ήταν οι τάσεις που επικράτησαν: Η άνεση και η προστασία. Μέσα στο σπίτι αγαπήσαμε ξανά τις άνετες φόρμες, αλλά και τα βολικά παπούτσια και αξεσουάρ, ενώ όταν βγαίναμε έξω η μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό έγινε must στοιχείο του outfit μας.

Αυτά, λοιπόν, ήταν τα fashion trends που στιγμάτισαν το 2020, και όπως θα ανακαλύψετε δεν μοιάζουν με καμίας άλλης χρονιάς.

Μάσκες προστασίας
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Parker Kit Hill (@parkerkithill)

Η μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας το 2020. Έτσι, διάφοροι οίκοι μόδας, αλλά και διάσημοι stars δημιούργησαν τις δικές τους μάσκες, ώστε να προστατευόμαστε με… στιλ. Έχουμε ήδη μιλήσει για το hot αξεσουάρ της χρονιάς: μάσκες με διάσημη υπογραφή. Μάσκες σε διάφορα χρώματα, με διάφορα σχήματα και υφές έκαναν την εμφάνιση τους, για να μην βαρεθούμε ποτέ. Ποιος θα το πίστευε το 2019 ότι η μάσκα θα γινόταν το must της σεζόν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι μάσκες…αλλιώς: Καλλιτέχνες εμπνέονται και δημιουργούν για μία ξεχωριστή έκθεση12.09.2018

Φόρμες και πάλι φόρμες

Όσο μένουμε σπίτι, το μοναδικό στυλιστικό μας δίλημμα είναι “φόρμα ή πυτζάμες”; Επιλέγουμε την άνεση δηλαδή, γι’ αυτό και φέτος οι φόρμες έγιναν το απόλυτο trend. Φόρμες σετ, φόρμες tie-die, φόρμες βελουτέ, σε νέον χρώματα, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, γέμισαν τις ντουλάπες μας.

Η επιστροφή των… crocs

Αυτά τα (ας το αποδεχτούμε) άσχημα παπούτσια έκαναν φέτος την δυναμική επιστροφή τους, γιατί πολύ απλά είναι απίστευτα άνετα! Μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει ήδη σε διάφορες εκδοχές, με πολλούς να τα επιλέγουν ακόμα και σε εξόδους τους πλέον. Πολλοί διάσημοι, μάλιστα, έχουν συμβάλει στο να ξαναγίνει trend, οπότε ξέρετε ποιον να ευχαριστήσετε αν του χρόνου όλοι φορούν crocs.

 Φούστες για… τένις
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Frost (@oliviabynature)

Οι συγκεκριμένες φούστες έγιναν trend σε χρόνο μηδέν μέσω του TikTok, όταν οι μεγαλύτερες σταρ της εφαρμογής άρχισαν να φορούν την συγκεκριμένη φούστα και να ανεβάζουν βίντεο για το πώς μπορεί κανείς να την συνδυάσει. Αυτή τη στιγμή, το hashtag του trend έχει συγκεντρώσει 6.5 εκατομμύρια views στην εφαρμογή, αλλά και 192.000 φωτογραφίες στο Instragram.

Μπαντάνες και φουλάρια στα μαλλιά
Η Dua Lipa με μπαντάνα Louis Vuitton

Η Dua Lipa με μπαντάνα Louis Vuitton

Οι μπαντάνες και τα φουλάρια στα μαλλιά αποτελούν άλλο ένα τρεντ του 2020 και όχι άδικα! Είναι ένα αξεσουάρ που χαρίζει στυλ τις στιγμές που τα μαλλιά μας το χρειάζονται ακόμη περισσότερο: Όταν δηλαδή βρισκόμαστε όλη μέρα στο σπίτι και βαριόμαστε να τα περιποιηθούμε. Αφήστε, λοιπόν, τους κότσους που καταστρέφουν τα μαλλιά και επενδύστε σε μία όμορφη μπαντάνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα γεγονότα που καθόρισαν το 2020 μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b